Ostalo > Razne offtopic teme :)

DR. Evo smece nekvalitetno!!!!

<< < (4/6) > >>

TopPerfomance4:
Pa meni se klip razletio nakon 150 km usred razrade na skuteru ostao sam u šoku ljudi slože niti razrade kolju na hladno vade dušu pa ništa ovaj moj pažen mažen cvika

RunnerSukosan:

--- Citat: TopPerfomance4 - 06 Lipanj, 2018, 01:06:38 ---Pa meni se klip razletio nakon 150 km usred razrade na skuteru ostao sam u šoku ljudi slože niti razrade kolju na hladno vade dušu pa ništa ovaj moj pažen mažen cvika

--- Kraj citata ---
To je drugi par opanaka.. Cvikanje moze samo biti tvoja krivica.
Daj pogledaj kakva je glava na tvom dr evu

luna500rr:
Ja sam imao malossi sport ac, 2x trofi ac, pa trofi lc...sad opet vracam malu mašinu i ide dr evo gore...vidi se iz aviona da je malossi kvalitetniji, al drevo je jači i više se razleti u krajnjoj, barem na minarelliju...uz to kad se tek poceo prodavati drevo je kostao skoro ko samo klip za malossi sport tako da sve ima svoje...

zrakoplovac:
Mene je trophy sluzil 15 soma bez greske, pa sam prodal skuter, ali znam da jos vozi... i svi koji su imali drevo/trophy nikad nikakvih problema :)
Jbg, nisi imal srece...

Sent from my iPhone using Tapatalk

RunnerSukosan:
Niste skuzili bit al dobro...

Imao ssm i ja prije dr eva koji je bio bez greske.. Nije problem u samom cilindru nego u tom puknucu na glavi koje se javlja na istom mjestu. Jbg apel na ljude pa provjere prije kupovine ;)
Prosao sam i ja u godinu dana 10000km s njime i tripnuo do Crne Gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju