Ostalo > Razne offtopic teme :)

DR. Evo smece nekvalitetno!!!!

(1/6) > >>

RunnerSukosan:
Znaci imao sam problema s tim kitem jer mi je curila voda cijelo vrijeme, nikako mi nije jasno bilo kako jwr je glava ravnata, novi dihtunzi svaki put dok ja i suhi nedavno nismo uocili puknuce...
Ajde dobro, tu uskace rodjak vecni purjetista jer mu je ostala glava kad smo spagali dr eva na ajnspric. I dobro dode ta glava daanas kad imam sto vidjet... Na istom mjestu puknuce, tu sam vec lud i vadim sjekiru ..

Dr evo je opasno snizio standarde tkd zaibidite ovo smece od kita!!!

Kinez22:
to sad za ozbiljno ili?

SF2 Freak:
Da da ozbiljno.

Mrale , kupi dvokomponentno ljepilo. Dobro zamjuesaj i popuni rupice. Namazi ga malo i izvana  :icon_thumright:

Corector:
Ne mogu vjerovati, tu glavu nisam ni pogledao jer je za karbosa, znaci glava je nova novcata od mog DReva, bila je u stiroporu jer je nisam ni izvadio , a i nema tragova ni crtice na sebi. Nesto su sfusali na toj seriji DReva. :nono:

Sad sumnjam da je i na Radetovom pukla pa zato nosi malossi glavu..

Kinez22:

--- Citat: Corector - 05 Lipanj, 2018, 20:24:37 ---Ne mogu vjerovati, tu glavu nisam ni pogledao jer je za karbosa, znaci glava je nova novcata od mog DReva, bila je u stiroporu jer je nisam ni izvadio , a i nema tragova ni crtice na sebi. Nesto su sfusali na toj seriji DReva. :nono:

Sad sumnjam da je i na Radetovom pukla pa zato nosi malossi glavu..

--- Kraj citata ---
moguce pa kaj je sad malossi sport best buy?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju