Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR150 tuning

(1/3) > >>

Dzurks:
Kao sto vidite imam srku 150, znaci svi dijelovi su serijski.
Htio bih malo dobit na startu i krajnjoj brzini pa sam mislio ulozit u njega neku lovu
Sad me zanima sta da stavim u njega da bi to postigao, ne bi stavljao na 172cc.
Okvirno koji variomat, rolice, remen, auspuh itd.
Hvala unaprijed.

matijabb:

--- Citat: Dzurks - 28 Svibanj, 2018, 17:09:42 ---Kao sto vidite imam srku 150, znaci svi dijelovi su serijski.
Htio bih malo dobit na startu i krajnjoj brzini pa sam mislio ulozit u njega neku lovu
Sad me zanima sta da stavim u njega da bi to postigao, ne bi stavljao na 172cc.
Okvirno koji variomat, rolice, remen, auspuh itd.
Hvala unaprijed.

--- Kraj citata ---

malossi multivar,auspuh od spa bez katalizatora(s granom) i dobit ces nesto malo,mozes i veci karb ili diznu stavit al onda ce gutat ko lud,a mozes i glavu spustit malo

dario007:
Po pricama onih koji su probali na AC masinama se najvise dobije spustanjem glave,pa fxr auspuh,turpija cilindra.Multivar nebu nis dao osim malo boljeg starta.Sa minimum uloga se moze napraviti da ide dosta bolje od serijale,pod uvjetom da se nađe dobar i ne skup fxr auspuh.

matijabb:

--- Citat: dario007 - 19 Kolovoz, 2020, 20:16:49 ---Po pricama onih koji su probali na AC masinama se najvise dobije spustanjem glave,pa fxr auspuh,turpija cilindra.Multivar nebu nis dao osim malo boljeg starta.Sa minimum uloga se moze napraviti da ide dosta bolje od serijale,pod uvjetom da se nađe dobar i ne skup fxr auspuh.

--- Kraj citata ---

jel mora bas biti od fxra ili moze i od spa,negdje sam vidio da lik prodaje granu koja je sira od serisjke spove,jjel se s tim dobije sta

dario007:
Dobije se sa granom,ali vise sa auspuhom.Auspuh mora imati oznaku SM06,taj je bez katalizatora..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju