Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
Corector:
Aj skarabudzit cu nesto ::)
nrgmc2-tuning:
Dobro si prostudirao taj puržet :icon_thumright:
Interesantno.
Corector:
Evo opet pokusao dici slike i jebe me na najjace... nema vremena ni zivaca trenutno se s tim zajebavat. Mislio sam preko drop boxa, ali tamoimaju samo linkovi pa nema previewa na forumu.
Edit, budem preko postiimage-a, proradio mi je...
op op, ajmo dalje.
Evo jedan video koji pokazuje situaciju kada je 99.9% propisao regulator pritiska. On hoce uglavnom riknuti kad skuter dugo stoji i ne koristi se. Postoje 2 verzije, "sivi" i "crni". Crni nikada ne propisa, vjecan je, dok sivi hoce vrisnuti, makar ga ja osobno imam vec preko 20tkm i nikakvih problema.
Simptomi propisanog regulatora pritiska:
Skuter upali, ali se brzo ugasi. Kad se odvrne svijecica, ona je brutalno zalivena i mokra. To je znak da imamo abnormalno bogatu smjesu, nesto je propisalo, a to je gotovo sigurno regulator pritiska ako gumice nisu nestrucno dirane. Ne isplati se pokusavati paliti skuter jer je vrlo izgledno probijanje svijecice i trebati cemo novu.
Postupak provjere:
Izvadimo svijecicu, i OBAVEZNO sklonimo lulicu negdje sastrane da ne bi slucajno benzin iz cilindra izletio kroz otvor svijecice na lulicu i izazvao garantirani POŽAR!!!
Ja nisam to radio iz razloga sto sam napravio jedan trik, ali preporucam mjeru opreza da se lulica skloni, ili pak iskopcati dzek s 2 zice koji napaja bobinu. OBAVEZNO SE DODA GAS DO KRAJA I NE PUSTA SE ZA VRIJEME TESTIRANJA. Jer purejet ima zastitu da se ne moze upaliti i pokrenuti pod punim gasom. Kada dodamo pun gas, onda ECU iskljucuje bobinu i zeleni injektor. Dakle nemamo ubrizgavanje goriva, i nemamo struju na svijecici, a gle cuda, iz cilindra nam izlazi smjesa benzina i jos se cuje kako se sve bucka. Pa pogledajmo kako to izgleda kada dodamo pun gas, ECU iskljuci diznu za ubrizgavanje goriva i struju, a propisali regulator pritiska propusta povecu kolicinu benzina tamo gdje ne smije i na kraju je vidimo kako izlazi iz cilindra.
Svakim dodatnim paljenjem pumpe goriva preko kontakta mi poticemo propisavanje i nalivanje goriva u casicu, pa cilindar kada aktiviramo anlaser.
I evo kako izgleda situacija kada je regulator pritiska zamjenjen ispravnim, a opet DODAMO GAS DO KRAJA I NE PUSTAMO. Dakle nema vise benzina, nista se ne vidi. Naravno da nema nista kad smo dodali pun gas i injektor je iskljucen. A da sklonimo kabel od svijecice sa strane i anlasujemo bez gasa, jedva da bi ista vidjeli jer je to jako jako mala kolicina goriva, ali opet, ne smijemo se zajebavati da nam baci maglicu benzina na iskru sa lulice, jer kad to grune, saznas kako je u paklu. :toothy3: Imao sam par nagorjelih purejeta, jednom je i meni jedan moj grunuo dok nisam znao tako te cake...
Evo i jedan video za kraj, bome ide FY mapa i preko 12000rpm, zuta lampica kad se upali, signalizira gresku 15, to je zapravo obavijest da smo utjerali motor u crveno :D :toothy10:
--- Citat: ---FAULT CODE 15
Engine done too much RPM's (usually after downhill)
- it means that rpm limitar worked, that it has been turned on
- noting wrong, just restart system 4 times to reset that
--- Kraj citata ---
Corector:
Evo sta se desi ako se izvadi plava dizna rasprsivac, i ne stavi se NOVI teflonski O ring, i ubrzo stizu ovi problemi, obicno nakon par stotina kilometara...jednom sam tako otisao na more, a prije toga ko fol provjeravao diznu, i skuter mi je poceo gubiti kompresiju vec u Senju, a na magistrali i onom jebenom neprekidnom usponu prema Karlobagu mi je i bacio vodu na cep, temperatura je skocila u crveno..., da bih dosao do Vodica. Tamo bio, i malo se vozio...pa se vratio tako za Zagreb, doslovno je sistala kompresija van, a skuter je sve vise gubio brzinu, tako da je maksimala bila 65kmh u zadnjih 200km... i termo grupi nista nije bilo...
https://www.dropbox.com/sh/hp89j7r6n60jh83/AADZi3d9RuECDwdMcNom1X4Qa?dl=0
dacerovs:
Milina za citat i gledat.
Jednostavno znas Purejeta u dusu i tjt, svaka ti cast i samo nastavi dalje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju