Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pronalazak i obnova stvari s otpada

<< < (14/31) > >>

zvonkec92:
Danas iso prodat neke 3 stare felge koje su bile za smece, dobio 60kn za njih. Usput kad sam vec tu aj idem bacit oko kaj ima zanimljivo pa isceprko nekih sitnica i naguro po đepovima...

Kineski breaker bar 1/4" i na njemu 8mm gedorica

Imbus 8mm 1/2" puknuti

Mekane sajlice 2mm i par pi*darija

Sad slijedi obnva uz pomoć struga, svasta se da stavit na strug i zavrtit

balki:
 :icon_thumright: odlično!
Treba sad "Hrelić" obići- svaštarija mora bit "bogatija" nego inače;-)

zvonkec92:
Danas svratio na otpad s ciljem da iskopam neke batina polutke za jednu kemiju i ne nađem ništa, ali naletim u hrpi gvožđa na neku skarabuđotinu home made kompresor na nekom četveronožnom stalku  ???  gledam koji je ovo k**ra* nikad takvu glupost vidio al nema veze bitno da sam odjurio doma po alat i vratio se nazad skinut tu glavu dok nije grajfer odradio prešanje, i slozio bum si to na bocu od 50L iz šteka i imat cu najbrzi 50L kompresor u Hrvata... Uz ovo je bio neki trofazni motor od 3kw al to nisam htio uzimat mislim da mi je za ovo jednofazni od 1-1.5 kw cisto dovoljan pa cu nesta iskemijat.... Cijenu glave bolje da neznate jer ce te se krizat ljevom i desnom rukom, mislim da se gazda malo zaj#bo kad je reko daj za kavu i nosi a uz to jos skinuo sa jedne kosilice i mehanizam za paljenje jer vjerovali ili ne od 4 kosilice sa Tecumseh motorom na dvije me jebe ta špaga za paljenje a ova je ispravna i savrseno glatko radi.

3alfa3:
Djeluje ko neka ABAC glava za kompresor.
Ako ne pogodis dovoljno jak elektromotor, moze se desit da ce motor biti preopterecen i izgorit. Kad skarabudjis, izmjeri potrosnju struje motora i ako ide van specifikacija motora, znas da ga previse opterecujes.

zvonkec92:
Moram jos malo prekopat po otpadu da vidim kakva je ponuda motora. sa 2kw nemrem fulat al ako netreba isao bi na slabiji da sto manje struje trosi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju