Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pronalazak i obnova stvari s otpada

<< < (24/31) > >>

Corector:
Ima masa dobrih otpada, i ima ih koju su jako uredni s organizacijom. Ne isplati se ici kupovati nove sirovine, i jos dobijes neki srot jer na svemu stede.

balki:
Kad prođem kraj bilo kojeg otpada a imam viška vremena svrnem bacit oko. U prosjeku to bude 6put godišnje. Nešto kupim moožda 2 do 3put godišnje. Većinom se radi o komadima i "sitnicama" od kojih nešto kasnije švasam ili tokarim.

zvonkec92:
Raskopao i detaljno ocistio te propuhao one karbove od Tecumseha za u štek i jedan ventil goriva od freze

Bio danas na otpadu pa naso jos jedan, treci karb od kosilice za u štek a uz to u đepove naguro malo inoxa pa je danas fantasticnio trio ( Rade, mic i ja ) zajednickim snagama odmjerili i napravili uvlakac za pia 50 od INOXa. Sad ce moj prijatelj Rade imati vjećni nehrđajući uvlakac za piaggio 50 mašine. Odradio sam i za mica jos jedan jer onaj prvi nije ispao bas kako sam zamislio.

Znaci radilica je taj cas u bloku, po meni dosta brzi nacin od cekanja da se radilica smrzne a lageri zagriju. Na videu je demonstriran sami rad uvlakaca, blok smo nakon snimanja stegnuli i otkocili radilicu takoder uvlakacem jer je uz njega nepotrebno vise mlatit po navoju i riskirat da se radilica izbaci iz centra.

Odrađen je uvlakaČ i za BB. Plasticna piksica na zubima radilice te desna stepenasta podloska do matice sluze za centriranje cijevi da netreba jos na to vodit brigu te olaksava sami posao uvlacenja radilice u blok ili lezaja na radilicu, ovisi ko preferira koji nacin sklapanja blokova

Takoder smo od plastike s otpada odradili "čepove" za piaggio 50/180 za eliminiranje uljne pumpe da se ne vrti bezveze kad moze bez nje. Ne stvara otpor radilici te dobijete 0.028 konja

PchelaUbica:
Svaka čast mrale. Sve ide lakše kad vas je više.
A za sklapanje blokova naravno da si brži sto puta. Jedino sto s metodom zamrzavanja i grijanja ni na koji nacin ne ostecujes dosjede radilice ili bloka. Dok je na ovaj skroz suprotno

Vragolasti Denis:
Ovo je odlican posao , bravo decki.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju