Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pronalazak i obnova stvari s otpada
Vragolasti Denis:
Ovaj alat izgleda kao tvornicki , platim da mi se napravi takav.
dario007:
Alat moze posluziti i kao uvlakac radilice u blok i ja sam ga zamislio za tu namjenu i narucio od Zvonkeca da za BB-a napravi.
Eto kad napravi cu prezentirati kako to funkcionira kao uvlakac u BB blokove,a moze se napraviti i za 50cc ili za sto ce vam vec trebati...
zvonkec92:
Napravit cu nekoliko komada samo se nadam da vam nije hitno jer, bio prekjucer na otpadu u potrazi za materijalom ali šarafa ili navojnih šipki nema baš svaki put kad dodem a cijevi sam nabavio. Da nebi isao praznih ruku doma jer nisam naso po kaj sam doso, uzeo jedan kultivator/frezu/kopačicu kako li ju ko zove... Kompletna, djeluje uredna kompresije ima, ulje u motoru prozirno i cisto, getriba ispravna ukapca kopacice uredno jedino izgleda koda ju je neko bacio s kamiona pa ima malo spiganih dijelova koje treba poravnati. Platio ju siću a kad se slozi vjerujem da vrijedi preko 1000kn ako ne i vise. Po netu ne uspjevam bas naci podatke o njoj osim na talijanskim stranicama di se vodi pod Benassi RL. 116T a cijena joj je oko 700€. Uglavnom nebitno nece ic na prodaju trebat ce meni taj stroj. Motor je Tecumseh a posto vole karbovi zezat od stajanja mrknuo sam sa neke dve kosilice s istim motorom jos dva karba, jedan goli drugi uzo skupa sa rezervarom i airboxom pa nek se nađe u šteku. Preostaje samo jedan dan se primit posla, probat ju upalit pa onda rjesavat estetske nedostatke
ive_91:
Dobro j**** ti sve na koji otpad to hodaš, ovo di ja vozim željezo na otkup ne da nema tog nego nesmijes ni hodat uoklo po otpadu.
dario007:
Ak ti kazemo,onda bumo i mi samo hodali uokolo ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju