Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco Agility 50 ccm 4t - 70 ccm kit ?
dinko1981:
--- Citat: Tomi_ZG - 24 Svibanj, 2018, 11:50:02 ---
--- Citat: dinko1981 - 24 Svibanj, 2018, 11:29:24 ---Ja na zalost ili mozda na srecu nisam imao susreta sa "kvalitetnim" markama skutera a sudeci po ovim cijenama nemam niti namjeru, drzim se kineza do daljnjeg.
--- Kraj citata ---
A jel taj kinez može recimo odvalit 50 000km i koliko potrošne robe treba promijenit u toj kilometraži,čak i ak ne uzmemo u obzir da im većini pukne rama,blok i takve stvari kaj se na ostalima ne događa? I ne zajebavam se nego ozbiljno pitam
--- Kraj citata ---
Koliko ljudi realno predje 50 tisuca sa istim skuterom? Mislim jako mali postotak. Znam da kinezi imaju xy nedostataka i nisu za svakoga to je cinjenica. Ja recimo kao Zvonkec ih vec poprilicno dobro poznajem i mogu sve sam na njima rijesit pa cak i preventivno. Trenutno imam Rocky 125 i meni bolji skuter ne treba. Znam da je mladjim deckima jako bitno tko je koga oprao i sa cime. Mene to vise ne pali, bas me zaboli briga ako me prestigne neka smrdljiva i bucna50-ka. Sljedeci korak moze biti samo pravi motor.
Tomi_ZG:
Nije bitno ko je koga oprao nego je to samo usporedba
I nije smrad nego miris,a zvuk cvaje je zvuk snage ;D
francicfrane:
Jutro! Evo sam da javim di je problem bil.
Naime, jučer ujutro sam ga krivo upalil. Stisnul sam kočnicu, anlaser i odmah dao gas -iste sekunde. :binkybaby:
Danas sam postupil drugačije: nakon kočnice + anlaser sam ga ostavil pola minute da se zagrije malo. I sve normalno radi. :) :toothy10:
aragonY:
Pa moras malo sacekati da odradi, nista te ne kosta minuta dvije cekanja dok se malo zgrije. Na hladno se i ne preporucuje tjerati odmah..
ivano_007:
Naziv teme "Kymco Agility kit?", čovjek kupio Apriliu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju