Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco Agility 50 ccm 4t - 70 ccm kit ?
Tomi_ZG:
--- Citat: dinko1981 - 24 Svibanj, 2018, 11:29:24 ---Ja na zalost ili mozda na srecu nisam imao susreta sa "kvalitetnim" markama skutera a sudeci po ovim cijenama nemam niti namjeru, drzim se kineza do daljnjeg.
--- Kraj citata ---
A jel taj kinez može recimo odvalit 50 000km i koliko potrošne robe treba promijenit u toj kilometraži,čak i ak ne uzmemo u obzir da im većini pukne rama,blok i takve stvari kaj se na ostalima ne događa? I ne zajebavam se nego ozbiljno pitam
zvonkec92:
Kad sam iso sa starim regat MZa neki lik je bio sa batinom i na satu 42 000km, ja nisam mogo vjerovat. Skuter doslovno i izgleda koda tolko ima, grobina teska al dubre pali i vozi. Ja kineza nikad nikome nebi preporucio jer to 98% ljudi ni nezna slozit niti odgonetnut kvar a kinez je sam po sebi musicav i pun problema. Ja sam tu doktor ko pero za purejeta, i nebi se maknuo sa kineza za nista na svijetu.
ivano_007:
Ja sa svojim Baotianom kojeg sam kupio 2006. godine odvalio +20tkm. Al ostavimo se sad toga šta je kako je. Držimo fige da je do svjećice na Aprilii :headbang:
Iako nemreš vjerovat, 90% ljudi kad kupe neki skuter preko njuškala, pokvari im se u prvih 100km. To je čudo.
Corector:
Ne znam, skuteri su jeftiniji nego ikada, nemoguce je da kupim kineza. Mogu se i oni upregnuti da idu, ali tko je ozbiljan vozac ispizdit ce zbog sitnica, da ne znam kakve zivce ima.
Ovak tko se malo vozi, razumijem.
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 24 Svibanj, 2018, 12:07:01 ---Ovak tko se malo vozi, razumijem
--- Kraj citata ---
Ili takvi ili ko Zvonkec koji ima pun štek svačega i zna sve u šaraf,al on je jedini takav
Ja se ne mogu zamislit na kinezu(mada je i runner djelomično kinez) jer za moj pojam imaju ove loše karakteristike:
1. Za svoju kilometražu koju sam napravio trebao bi 6 rama i 8 blokova
2. Performanse katastrofa(runner 50 + spuh + multivar ide bolje nego serijski kinez 125)
3. Ciklistika katastrofa
4. Kočnice katastrofa
5. Sir Trapist čvrstoća materijala i dosjeda
6. Loš imiđ(priznajem i to me muči)
7. Ružni su mi :dontknow:
Nek se nitko ne uvrijedi al ovo je moje viđenje toga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju