Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco Agility 50 ccm 4t - 70 ccm kit ?

<< < (12/17) > >>

francicfrane:

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Svibanj, 2018, 08:44:21 ---Daj odi kupi i stavi novu svječicu jer one rikavaju stalno,rikne mi i nova tek kupljena ponekad,siguran sam da ne pali zbog tak neke banalnosti

Kaj se tiče servisera... e tu baš nećeš bit zadovoljan odgovorom jer servisera praktički nema,govorim o onima koji stvarno znaju kaj rade,nema ih ni u Zagrebu,a kamoli po manjim gradovima,mislim nađe se par ljudi al spadaju u endeme,to ti je sa skuterima jednostavno tak,ljudi misle da ak ima brdo auto mehaničara da ima i brdo mehaničara za skutere,tak da sa gledišta nekog laika koji neće sam šarafit stanje je katastrofa,za bilo koju marku

A ovo kaj ti je stari reko za talijane je 100% u krivu,to su najbolji skuteri(u klasi 50ccm) sa najboljim performansama i najvećim izborom dijelova,a japanci tu ne postoje,ak je mislio na yamahu to ni nije yamaha ni japanac nego belgijski mbk sa yamaha naljepnicama i - talijanskom mašinom

--- Kraj citata ---

Aha, budem probal kupiti. Pošto je uopće sviječica i moram li kupit neku određenu ili ?

Zaravo stari je aludiral na Hondu ( i jedna od ocija mi je bila Honda Vision 4t 50ccm)

Ovo vezano za servisere mi je potpuno jasno.  Iam filing da ih je veći dio danas, šlampavo.

montis:
Skini tu staru i uzmi istu da bude iste toplinske vrijednosti

Tomi_ZG:

--- Citat: montis - 24 Svibanj, 2018, 08:58:14 ---Skini tu staru i uzmi istu da bude iste toplinske vrijednosti

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

A kaj se tiče honde u 50ccm svijetu,bez uvrede al stari ne zna kaj govori i ne razumije se u skutere jer da si to kupio shvatio bi kaj znači bit PAĆENIK,jer velim skuteri nisu ko auti i tu vrijede neka druga pravila

francicfrane:

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Svibanj, 2018, 09:01:14 ---
--- Citat: montis - 24 Svibanj, 2018, 08:58:14 ---Skini tu staru i uzmi istu da bude iste toplinske vrijednosti

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

A kaj se tiče honde u 50ccm svijetu,bez uvrede al stari ne zna kaj govori i ne razumije se u skutere jer da si to kupio shvatio bi kaj znači bit PAĆENIK,jer velim skuteri nisu ko auti i tu vrijede neka druga pravila

--- Kraj citata ---

Ma uopće sad nema veze 50 ccm ili 500 ccm. Poanta je da su Talijani super inovativni i tehnološko/dizajnerski napredni, ali šlampavi. Neznam, čovjek (stari) je rođen na motoru, makar zadnjih 10 godina vozi skuter. 100 ccm Hondu prije, a sad Sportcity 200 tak da nije baš da nezna kaj govori ali sad to nema uopće veze :D

Budem probal nešt iskemijati danas čim stignem doma pa javim :)
Tnx!!

zvonkec92:

--- Citat: francicfrane - 24 Svibanj, 2018, 08:24:30 ---Hvala na odgovoru. Znači serviseru ga odguram ? Nemrem bilivit da ga vec prvi dan moram gurat serviseru.

A lepo mi je stari rekel: Ivek, ak se želiš družiti s mehaničarima non stop kupi Talijana.

A ako nečeš, kupi Japanca. Izgleda da je opet bil u pravu :D

--- Kraj citata ---
e to si samo kupi, japanski 50cc 4t ajnšpric pa da vidis kad nekaj rikne ni sveti petar to nebu popravio.

jbg desavaju se ovakve stvari, kreni prvo sa svjecicom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju