Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco Agility 50 ccm 4t - 70 ccm kit ?
francicfrane:
Hello!
Evo kratki report od danas:
Uzel lovu i krenul s autom (stari je vozil) 40 km do Ljubešćice (selo u Zagorju), pogledal skuter te se provozal okolo. Fin uljudan vlasnik, sve potpisali i sjedam ja na scoot i paljba kući. Kroz dolove i brijegove :D
Uglavnom, blokade mu je serviser skinul - 2 su. Prsten na variomatu (90% sam siguran) i još jedna (mislim da iz auspuha). Bez blokada na ravnom piči prek 70 km/h po njegovom satu (zaboravil sam Sport trackera upaliti ::)), uzbrdo zadovoljavajućih 40 km/h, a nizbrdo 80 km/h.
Kad sam stigel doma išel sam odmah po curu kaj ju provozam malo, hehe. Mali đir po gradu. U dvoje po cesti potegne cca 50 km/h - zadovoljavajuće :)
Sve u svemu, feeling je odličan, sjedalo je udobno, ima mjesta za dvoje, nadam se da mi se neće kvarit. Sad čekam vikend, da odemo malo se provozati, a do onda lagano do posla i do faxa laganini :)
To je za sad to.
Lp
zvonkec92:
Ajde bas mi je drago, a sad zamisli da si uzeo duplo slabijeg kymca 4t kolko bi isao u dvoje!?
francicfrane:
--- Citat: zvonkec92 - 23 Svibanj, 2018, 21:43:26 ---Ajde bas mi je drago, a sad zamisli da si uzeo duplo slabijeg kymca 4t kolko bi isao u dvoje!?
--- Kraj citata ---
Ma da, jasno, al' i duplo je skuplji :D
dario007:
Kak sad duplo skuplji,a pricao si da je onaj kymka prodavao za 10soma?
francicfrane:
--- Citat: dario007 - 23 Svibanj, 2018, 22:38:19 ---Kak sad duplo skuplji,a pricao si da je onaj kymka prodavao za 10soma?
--- Kraj citata ---
?
Pa procitaj na prvoj stranici. Kymco Agility 50 4t za 5800 kn
Aprilia 10 000 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju