Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco Agility 50 ccm 4t - 70 ccm kit ?
zvonkec92:
Zip 4t ti je isto slab ko i kymco 4t, kit za zipa ti košta skoro 2000kn dok za kymca kak sam ti i reko 170kn na ebayu. Ja bi rađe gledao nekaj 2t tipa NRG mc3, novi runner, neos eventualno al to jeisto igračka ko i zip
SF2 Freak:
Ako uzimas 50cc onda uzmi 2t masinu. Ovako ces samo smetati na cesti. Tako sve jedno koju marku skutera uzmes ako ju neces slagati i nisu previse bitne performase svaki skuter ce ti biti dobar. Samo nemoj kineski uzeti jer ako se ne kuzis tesko ces naci majstora koji voli i zna slagati kineski skuter pogotovo 2t.
uzmi si piaggio ima djelova na svakom uglu i "majstora" kaj forumskih , a bome i na svakom uglu mozes naletiti na njega. Na kraju krajeva postoje i ovlasteni servisi pa se i tamo mozes posavjetovati di , kaj treba.
ivano_007:
A što se tiče Kymca i GY6 mašine, jedino ako je Kymco AC, na LC ne paše niti jedan dio s GY6...
Zapravo paše čok :laughing7:
Tomi_ZG:
--- Citat: francicfrane - 17 Svibanj, 2018, 16:12:22 ---Hvala vam puno na odgovorima! Zaista mi ne treba za neke jurnjave već da se s curom laganini vozim vikendom.
A na Kymco sam se odlučil jer mi se oglas s Njuškala čini ok (nakon 3 tjedna pretraživanja i vaganja). Relativno mi je blizu i prihvatljiva cijena (5800 kn za 1400km).
--- Kraj citata ---
Prihvatljiva cijena?
To vrijedi plafon 4000kn i to sam puno rekao,može imat i 0km na satu al to je 9 godina stari krmko,uz to ko serijala je toliko spor da ćeš proklinjat dan kad si to kupio,pogotovo sa suvozačem,traktori će te prestizat,čak i nakitani je prespor,a kad se propisno nabuđi raspadne se za 500km,gledaj isključivo piaggio i minarelli 2t skutere
A ak ovo kupiš bit će ti to zajeb života
Corector:
Kymco ti je slican kao peza u 2T izvedbi, vertikale, kopije hondinog agrrgata i jedni i drugi, ista filozofija je koristena, da se napatis.
Imao sam super 8 4T, preslabo.
Uzmi ono za sto je najjaca servisna podrska, a to je trenitno piaggio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju