Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (17/46) > >>

luna500rr:
A gušti su gušti...svak ima neku mašinu koja mu odgovara...ne znam ni šta cete dokazat s rejsom al htio bi ga vidit ko sibir sunce :)

Corector:
Stvar je vrlo jednostavna, vec 20 dana zovem Suhog na rejs s purejetom. Jos prije je popizdio i izasao iz grupe. Sad je opet popizdio i samo okolisa i prica neke price, znaci nema djela s njegove strane, samo rijeci, kao sto se i vidi non stop se izvlaci.

Suhi hvali pezu godinama, ja sam se obrusio protiv peze zadnjih 20 dana i peza je ponizena do daske. I sad mora opravdati svoj ugled tako sto ce biti brza od purejeta :toothy10: Inace sam ja pricao gluposti.

Cok, ja odrzavam na desetke purejeta, nije samo moj skuter u igri, uostalom, ja ih imam nekokiko. Sto mislis kolika je tu odgovornost i sansa da crknu ako je tako lose?
Danas, odrzavanje purejet skutera je jako jeftino, nitko ih nece, i cijena je jako niska. Ako si pametan, iskoristiti ces to, a ne kupovat hrpu novih djelova za pezu.
Hoces da ti izbacim moju racunicu inracunicu od suhog?
Ja se vozim bezbriznije i strahovito jeftinije, jel ti ti govori sta je bolje?
Moras uzeti ubobzir da sam i ja bio PEZA FAN, imao ij 8 komada i sve su to smeca kakvog nema. Ispijaji zivce do ibera i prezirem ih zbog toga. Ja ne hvalim svog konja, ja kenjam i po svom kad je peza u pitanju!!!!

Samo hocu da purejet stane na crtu s pezom, nista vise!  Ja ovo gledam kao zajebanciju, i kad budem imao snimku moci cu prcat peze  :toothy10:

Matija97:
Ma deca ... JEAAAA PPPPOOOIIIII  :3some: :joks: :sign014: :sign018: :sign020: :sign113: :cice_s: :cuna_s: :punicemi: :bootyshake:

SF2 Freak:
Ja se ne moram opravdavat uši kao kaj si ti. g#vn% bio i ostao pjurshit. Da vidimo kolko dgo mozes kenjat ajde 3mj neka ovo traje onda se stanem sa tobom. I da u sub tripujem pa eto ti prilike da se dokazes i ispreskaces pezu ak mozes. Steta kaj nebum mogel staviti go pro odozada :toothy12:
Cekam te opet ali ovaga puta kod Nives na cugici  :happy6:

dario007:
Uhu...pa ovdje se zakuhava,bit ce dragova. :headbang:

Zalosno je samo kaj rat nije oko midracea,high enda ili BB-a,a ne oko jebenih pedesetki. :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju