Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
Corector:
Ponjk ponjk ponjk sponjkat cu pezu :toothy10:
--- Citat: dario007 - 17 Svibanj, 2018, 21:25:46 ---Ona serijala sa yasuni Z ide bolje od mog dreva u krajnjoj,vidim i po okretajima.Ali kako samo 102gps-a moj sat bi u trenutku pokazivanja 115 isao 108-109 gps-a??
--- Kraj citata ---
Ne znam, maksimum.je bio 102 i 103 gpsa, preko toga nisam nikada. A fakat sam ga fino razvrtio zalegnut. Yasuni Z je taman za piaggio 50, dok je R vec overkiill. Zrakoplovac je imao R, a ja Z i tada je Z bio zeru bolji.
Sat mi je redovito pokazivao 112,a maksimum je 115 i preko toga nema sanse nikada. Taman kad sam.snimao nesto je poceo sat malo gubit signal jer me je bobina pocela jebavat pred crkavanje....
Inace je runner lagao za 8kmh do 100kmh.
Imao sam i nrga powera,samo mhr replica spuh gore, punio je za oskara i 103 po satu prevrtavajuci ce zbog serijskog variomata.
Sad bih tako s gustom slozio i karbosa piaggia 50 da ubijem brasno u pezi, znaci svaki piaggio bi ga bas izbrasnario :toothy10:
SF2 Freak:
Danas sam te cekao ali nema tebbe nigdje.
Mamba skace iz svakog grma a ti ocito u rupu se sakrio.
SF2 Freak:
Pokakio toliko puru da mi papira zafalilo.
Cvilis ajmo na crtu i sada si di ? Eto sad si se pokazal da sam lajes kao i u svemu. Samo prica a nis ne dela.
SF2 Freak:
Cekam ja i dalje na crti ,zaspao sam vec i smrzo se. Opet kenjam po puri opskrbio se papirom ovoga puta :laughing6:
Corector:
Jesi ti normalan? Razgovaras se kao da imas 5 godina. Razmisljas kao da imas 5 godina meni se cini.
Sto nisi napisao mjesto gdje treba doc? Jesam ja tebi lijepo par puta rekao gdje i kada? Donosis zakljucke, a nisi ni definirao mjesto niti termin. Poink poink, tutac :toothy10:
Idemo dalje s prskanjem
Kazi ti nama, jek dobra ova nova guma Michelin City Grip koja je proizvedena u Francuskoj??? :laughing11: Sta ono pise, MADE IN SERBIA??
Pa ti si se opet zeznuo, po koji put ono??? Najavis jedno, ispusis drugacije kao i uvijek s pezom.
Nemoj se tjesiti rubljenjem gume i izivljavanjem na njoj, da ne flisnes, kad si neozbiljan onda su vece sanse jer ne razmisljas puno.
I kazi nam, kakav je to tuning peze kad kupis NOVE pirelli EVO gume za ovu sezonu za 13 cola, i sad imas skarabudzotinu napriied 13 iza 12 cola????
Pokusavas sve i svasta a ta jadna iznrcvarena peza nikad nece prismrdit piaggiu. Tjesio si se da ces s 12 cola dibit bolje performanse pa evo, peza se opet raspada i sa 12 cola
Uskoro ocekuj tocno definiran termin, tj vise njih da se stanemo :toothy10:
Ti fakat NE SPAVAS MIRNO kad si bidan do 3h ujitro :laughing9: Sasvim razumljivo kad se sprema sigiran poraz.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju