Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
SF2 Freak:
Jesam ja reko da sam zalego ?
SF2 Freak:
Brukas se ti sa svojim dokazivanjem. Za svaku tvoju imam 3 protiv razloga.
Crna mamba te ceka da te zaskoci kao malog zeceka
CoK:
--- Citat: Corector - 17 Svibanj, 2018, 19:44:46 ---Fali njemu elektricna dizna u pezi da konacno izdominira u klasi 50. Ovako nece nikada u to se mogu kladiti! Zadnji, a najglasniji :happy3:
@Cok, jesi znao da se purejet moze popraviti preko telefona?
Znaci ti me nazoves i ja ti kazes sta mu je. :toothy10:
--- Kraj citata ---
e a zna san, chupsy je preko ngage rijesavao dok sam ja trco za loptom ko klinac...imaju oni i dek za dijagnostiku i sve :icon_thumright: ali opet, da su bili cemu jos bi se prodavali... ;D
...e da...kazes burazi voze stalno i tripuju stalno? E pa daj sad kupi jos jednog u kvaru i daj braci da ga sloze :) highly unlikely
Corector:
Braca slazu purejetove za Oskara, sve znaju kad ih zanima. Jel znas da nemam niti jednog karbosa, sve sam to rijesio, samo purejet, da da.
Ajde Suhi preklinjem te vise, prestani se skrivati i plakati uz potocic koji je nenadano nabujao nakon tebe... dodji na samo jednu, jedinu kapitulaciju i meni dosta, to ce se uokviriti za vijeke vijekova i dobro. Nije ti to nista strasno, samo ces se vrlo vjerojatno odreci peze posto ce se ruganje pezi sluzbeno nastaviti :toothy10:
--- Citat: SF2 Freak - 17 Svibanj, 2018, 20:16:14 ---Jesam ja reko da sam zalego ?
--- Kraj citata ---
Normalno da jesi, do ibera. Dobro znam svaki kilometar na sat oko stotke na pamet, i sta sve treba za 97gpsa. Ja kad sjednem na tvoju pezu, pa to nis ne ide, i barem 10kmh manje juri, to je ono sto govorim da vertikala ima 20% manje snage. Koliko ti je ono peza isla s vizirom? Haha
Javi kad si spreman da namontiram kameru od iza pa da se vidi kako se grcevito boris dok peza posustaje.
dario007:
Ona serijala sa yasuni Z ide bolje od mog dreva u krajnjoj,vidim i po okretajima.Ali kako samo 102gps-a moj sat bi u trenutku pokazivanja 115 isao 108-109 gps-a??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju