Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
RunnerSukosan:
Jel znate decki sto je ovo (retoricko pitanje) :toothy10:
Corector:
Najbolji moguci dio za pezu :toothy10:
Uspravan, samo otpusteno niz autocestu
CoK:
A svima je najteze sa sigurnoscu detektirati problem
Da, to JE glavni problem. Ponovno ponavljam, ti si jedini primjer majstora koji se time zabavio i zna ga u dusu i zna kako kvar detektirati i na posljetku otkloniti za svagda. Ti si nalupao 100k km, ali to si samo ti vjeruj mi. Za sve ove kvarove sto sam pisao, su kvarovi iz servisa, dakle kvarovi s kojima su skuteri dosli, ako tebi se to nikad nije desilo, dabogda ti se nikada i ne desi hehe. Tvojoj puri nek je vecna slava, ali nema tog argumenta s kojim bi me dobio da ga uzmem i da se s njime vozim. ;D
I nemam ti za sto oprastat, dapace pisi sve, meni je zanimljivo uvjek procitat nesto sto NE ZNAM. Da, radim u ovlastenom servisu 10g i ne znam sloziti purejeta jer se ne slazu u servisu valjda zadnjih 5, 6, 7 godina, cak je piaggio povukao pumpe iz prodaje jer su smece i bilo je previse reklamacija.
Kladim se da nitko nije ni na 172 odvozio 40 000km, kao sto nitko nije ni sa purom 100 000...je, ali to smo ti i ja samo :)
Nek je puri vecna slava!
SF2 Freak:
Fergazer za pezu i dalje mozes kupit :icon_thumright: .
Cok natuko je 100 tkm sa 2-3masine. Jer na 40000 radilica prolupa :icon_thumright: ako ne prolupa onda se pak krak sa strane variomata spiga tolko da se ventilvar u bendiks zapikava. :laughing6:
Corector:
Cok, govorim to za svoje i tudje skutere koje su mi ljudi dovezli.
Moj buraz je se navozao citavu skolsku godinu svaki skoro dan amo tamo, nikad nije zskasnik s purom. I tripivao je kasnije.
Treci burke vozi treceg purejeta amo tamo, faks j nikad nije stao.
I daje ti slijede ljudi kojima sam odradio purejetq, neki se skoro niti ne voze, neki ormnk, neki pegliraju. Ja sam im jedina veza i govorim u njihovo ime.
Znam o cemu govoris, tako je biko i meni doo sam vozio karbosa. Ali ovo je pirejet i tu ti vrijedi dosta toga kao COPY PASTE, znaci ja ti kopiram i zaljepim malossi smjesu i gotovo... to je primjer samo za malossi smjesu....
--- Citat: SF2 Freak - 17 Svibanj, 2018, 18:39:36 ---Fergazer za pezu i dalje mozes kupit :icon_thumright: .
Cok natuko je 100 tkm sa 2-3masine. Jer na 40000 radilica prolupa :icon_thumright: ako ne prolupa onda se pak krak sa strane variomata spiga tolko da se ventilvar u bendiks zapikava. :laughing6:
--- Kraj citata ---
Konacno malo istine s tvoje strane, malo.
Za fergazer si u pravu, to mi nista ne znaci.
Ovo sto kazes za 100tkm je istina sa 3 masine koje mjerim usporedno i u mom su vlasnistvu i voze se svakodnevno u zadnje 3 godine. To i dalje traje.
Ona nakitana je vrisnula nakon ne znam koliko tocno kilometara, ali sigurno preko 30tkm. Otisao veliko lezaj klipnjace sa 70ccm. Zanima me.samo sta bi ti sve na karbosu otislo, mene je taj trosak izasao 200kn koliko je blok s radilicom. Zapravo dobio sam ja to za dzabe kad uzmes vise toga, ali to je realna cijena za svakoga ;)
Ajmo sad jos jedno prskanje i brukanje odraditi :toothy10:
Kazes da sa 40000km radilica prolupa?
Odakle ti taj izvor? Samo mi to reci, i odakke ti ta informacija :laughing9:
Jesam lijepo gore napisao da imam original masinu 45000km, ja kupio sa 19tkm i dotjerali smo do te kilometraze kada je stavljen kit na skroz drugu masinu jer sam se bojao ove, posto tada nisam imao neka sazbanja o dometu.
Ta masina je kod mene, izvana je kao nova, iznutra je cudo. Nema lufta na radilici, a pezo vertikalu obrije samo tako :icon_thumright: Namontirati cu je na nrg i ima da se ispreskace purejet masina sa 45000km ako mi obecas da ces zapaliti frisko slozeni i natjuniranu pezu :D
Krakovi radilice se ne pigaju sami od sebe. A to stonsam ti rekao da se savijubtoliko da dodiruje bendix, to je par ekstemnih skucajeva. Znaci ja sam brusio zube bendixa da ventikvar ne struze i takva masina za koju ja osobno znam, vizena je i prosla je godinu dana, za dakje ne znam. Pa ti reci nesto onda.
Opet si se ponadao da ces me spaliti, opet si iznesao ciste lazi, i opet te isprskam vatrogasnom pjenom :toothy10:
A sad, kad si toliko kompententan, pomozi covjeku glede peze,siguran sam da neces znati rijesenje problema i da ces izbjeci odgovor. Ajmo, imas priliku poloziti test, inace ces zakazati i po pitanju poznavanja peze, a bogami past ces u zivo blato ovaj put :toothy11:
Evo, izvoli:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,109507.0.html
I nemoj se izivljavat na piaggio karbosima predstavljajuci pezu kao bolji izbor, jer Yasuni Z ili R + multivar ima da ostave pezu toliko daleko da ce ti trebati teleskop :laughing7:
Peza je bolja jer samo manje trosi, ali taj setup sam svakodnevno sjurivao do 102gpsa, da ne govorim o boljem ubrzanju.
Ja sam se maknuo s piaggio karbosa samo jer mi je uzimao do 2l vise, 1l vise ulja, i nije mi bio zanimljiv tehnickom izvedbom jer nije kompliciran.
Prisjetimo se i tih brzinskih rekorda kada sam zalijegao i raspirivao gremline. Zanima me samo koliko bi postigao netko laksi i nizi navazajuci se po Slavonskoj...
Pogledaj samo kako.crte brzo prolaze i usporedi na svojoj pezi haha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju