Općenito > Maxiskuteri
Kymco Agility 200 16+
ivano_007:
Kymco kao marka, što se tiče dijelova i tehničke podrške, katastrofa. Na prvom kvaru ga prodaj u dijelove, ne pokušavaj ga popravljat, otić će i živaca i vrimena i novaca, nitko ne popravlja Kymca u Splitu, ama baš nitko. Ne znam odakle si ti.
zvonkec92:
U ZG ima jedan zastupnik i u Velikoj Gorici jedan za dalje neznam al znam da su svi lopovi u 3pm, CDI za Agility 4T 50cc 1100kn a isti je ko na baotianu gdje novi kosta 3$ from ebay ili eventualno 150-200kn ovako po ducanima. Pa ti vozi kymca jos ko je tudum pa nezna nista osim OEM djelova taj ce proklet dan kad je kupio to sranje.
ivano_007:
Bio je davno u Splitu servis Kymca u sklopu tvrtke Global. Ja kupio Kymca sa neispravnom i odspojenom pumpom ulja, rečeni mi da sipam mješavinu direkt.
I ja kao zvao Global da mi daju cijenu nove pumpe, govore oni 1600kn, ali da to nikad nikome nije otišlo i da dofuram skuter u njihov servis da oni to ispitaju jel stvarno pumpa otišla. Ja ga odveo u njih i govore oni "spojili smo mi pumpu nazad, pumpa je ko nova, sipaj čisto gorivo u rezervar". Od trenutka kad sam nasuo čisto gorivo, pa nakon jedno 60km, samo jedan veliki BUM u mašini, otišla radilica, otišli ležajevi, otiša klip. Nova ispostava računa za navedene dijelove 3000 i nešto kn i kao dat će 10% popusta zbog greške njihova servisa.
Otkad sam prodao Kymca kao da sam se ponovno rodio.
2. situacija je vezana uz neke dijelove što sam naručivao direktno preko Krka za Kymca Venox 250 (chopera), neki dijelovi nisu nikada stigli, a neki nakon nekoliko mjeseci.
Dok god budem na forumu, di god vidim da netko želi kupiti Kymca, ja ću se uvijek javit i popljuvat ih kao najgori skuter na svijetu što se tiče dijelova i podrške. Pet j#b$nih godina sam ja trpio tog Kymca u svom dvorištu...
Tomi_ZG:
--- Citat: ivano_007 - 14 Svibanj, 2018, 08:11:32 ---Pet j#b$nih godina sam ja trpio tog Kymca u svom dvorištu...
--- Kraj citata ---
U tih 5 godina sam ja napravio 40 iljadi bez imalo šarafanja :laughing7:
Skutermoto koji je bivši piaggio zastupnik drži kmice u Zagrebu,sad kakve su cijene dijelova ne znam iz prve ruke,al vidim da skuteri nisu baš jeftini,mada mi se onaj neki maxi od 300ccm baš sviđa,vidio sam na onom papiru na njemu da je dosta jači od konkurencije
ivano_007:
A ja u tih 5 godina postao tata mata za rastavit Kymca do zadnje vide i sastavit ga u roku 15 minuti :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju