Općenito > Maxiskuteri

Kymco Agility 200 16+

(1/3) > >>

stalker:
Otprije par mjeseci sam u posjedu krasnog plavog Kymca Agility 200 starog tri godine. Skuter je solidne izrade a zrakom hlađenio motor od 163 ccm ne odiše snagom agilnošću sto bi mu se po imenu dalo zaključiti. Pošto nemam baš iskustva s Kymcom zanima me mišljenje potencijalnih vlasnika ovog modela i marke Kymco općenito.

monetri:
Svida mi se. Na trzistu jedan od najjacih zracnjaka, sto garantira neproblematicnost i pouzdanost. Masina gy6 by kymco.
Aktualna ponuda je bez karburatora i sa abs-om, ali cijenovno blizu Medleya, koji je ipak tehnoloski osjetno ispred, pa i po snazi. Prednost mu je potencijalno veca pouzdanost masine. Svida mi se taj skut

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

stalker:
Svakodnevno vozim motor od 750 ccm a godinama imam skuter Hyosung 250 koji ima punih 25 KS tako da ni ne očekujem da me performanse Kymca ostave bez daha. Iz nižih okretaja se ponaša anemično i tek u višim okretajima pokazuje bolje ubrzanje. Ipak, kazaljku je teško dovesti preko oznake 100 km/h a potrošnja od 4 l/100 km  mi ne djeluje skromno. To je ipak manje od mog Stalker koji s kitom 70 ccm troši do 4,5 l ali za četverotakni EFI motor je ipak malo previše.

monetri:
Gy6 masine su prilicno staromodne, klasicne, provjerene, ne bas velike snage po obujmu i solidnog okretnog momenta. Nesto kao u autima motor zracne bube :)
Ipak, poteosnja ne bi trebala biti toliko, max 3.5 otprilike. Moj isti 150ccm sa klasicnim karbom po Rijeci ne bude preko 3.5, ali toliko bude.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

zvonkec92:
Stavi mu neki sporcki vario i bregastu i ici ce bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju