Općenito > Maxiskuteri

Yamaha NMAX 155

<< < (9/14) > >>

PchelaUbica:
Hahah sa purejetom :)
Kaze cijena u indiji 7 000 kn  :icon_scratch: Kolika im je placa onda 500 kn sa naknadom za prijevoz i 50 prekovremenih

zvonkec92:

--- Citat: monetri - 25 Kolovoz, 2018, 20:02:34 ---
--- Citat: zvonkec92 - 25 Kolovoz, 2018, 19:12:48 ---Pa logicno da ovjes odraduje najveci dio. Sve rasprodano?? Ma nee to nije moguce, ti skuteri nista nevaljaju piaggio je bog i batina u HR  :laughing11:

--- Kraj citata ---
Zvonkec, mir! :)
Najveci da, ali i ti tvrdis da su, uz isti ovjes, veci kotaci udobniji i da bolje drze. Ovaj kaze sve obrnuto :)

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Neznam, mnogo kompliciras. Stopiraj nekog nmaxa u gradu i pitaj za đir. Veci kotaci uz dobar ovjes su odlicni ali iskljucivo veci kotaci na bilo kakvom ovjesu nisu garancija udobnsti. Tu jos i sami sic igra ulogu, polozaj sjedenja, velicina guzice i tako to. Moj coper ima napred 16" kotac,  Showa vilicu koja je exstremno udobna i mekana ali to ne znaci da ne postoji npr udobniji skuter od toga koji ima 13" kotace i koji bolje drzi cestu i bolje ide po zavojima. Jednostavno probaj jedan i drugi i treci i vidi si koji ti najbolje odgovara, ovo naklapanje po netu jedni mi kazu ovo drugi ono ja mislim trece objesi macku na rep. Ono kaj je meni udobno ne znaci da je i tebi i obrnuto.

Corector:
Za sta tebi treba skuter? Koliko km prosjecno mjeecno, koliko mjeseci u godini, iskljucivo grad?

monetri:
Da, tako si i mislim. Volio bi probat oba. Ovako sam bar sjeo na medleya, bolje nego na mom, puno. Ma svaki je bolji od mog, i po udobnosti xD

Zvonkec zna sta ocekujem i trebam. Nije mi za sminku, na skutu sam SVAKI DAN cijele godine (osim bas kad je kisa ili bura) od -7 do +40, za po gradu i okolici, za shopping, za vrecice hahah, da mogu koju kutiju medu noge voziti (jbg, moj hobby), da cim manje trosi (tu su oba isti, upaljaci), ne zanima me sminka, pokazivanja, nabrijavanja, da je pouzdan bar koliko je bio ovaj dosad, a ne da ga guram svako malo..... To je to :)

Kojigod, bit ce mi veliki korak naprijed u odnosu na sada, bar po pitanju generalne kvalitete i zavrsne obrade. Ne skrivam da volim japance, i vjerujem da su bolji u nekoj potencijalnoj pouzdanosti. S druge strane, nmax svojim fantasticnim dizajnom (svida mi se jako) mi se cini blize tinejderima kojima nije bitno da nesto prevezu, tu je medley dva koplja ispred, ozbiljnjiji i razumniji izbor.
Evo vam 🍺😀

SF2 Freak:
A zasšto SF4 125cc ne zelis ? Pre malo kubika ili kaj ? 19000 dodje ,a masina ista kao nmax , medley ili kaj vec. Takoder i dobro izgleda  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju