Uredništvo > Kutak za nove članove
Starkelja skuter
lukazikaovic:
NRG.. em je piaggio masina em lipo izgleda em je slobodan prostor između nogu.
jos kad se kupi u ducanu i ne bada nista po njemu to je skuter peri deri.
moj je ćaća kupia sr50 sa piaggio masinon u 10 godina napravilo se nekih 20000 km u kojima je jedini kvar bila svjecica i to jedna :icon_thumright:
jedina stvar zasto san mrzija tu apriliju jer molasice (ML50) za runnera kostaju 350 kn,a za apriliju 550 kn zbog neke sugave dimenzije kola.
ajlavsrku:
--- Citat: lukazikaovic - 07 Svibanj, 2018, 02:30:52 ---NRG.. em je piaggio masina em lipo izgleda em je slobodan prostor između nogu.
jos kad se kupi u ducanu i ne bada nista po njemu to je skuter peri deri.
moj je ćaća kupia sr50 sa piaggio masinon u 10 godina napravilo se nekih 20000 km u kojima je jedini kvar bila svjecica i to jedna :icon_thumright:
jedina stvar zasto san mrzija tu apriliju jer molasice (ML50) za runnera kostaju 350 kn,a za apriliju 550 kn zbog neke sugave dimenzije kola.
--- Kraj citata ---
Iman starog runnera,ima san i sr,molasice su po cijene bile skoro iako je drugacija dimenzija :)
Moj glas takodjer nrg bas zbog tog mjesta izmedju nogu,iman stari runner udoban je strasno,vozim liberty na poslu to je igracka za vozit al mjesta ispod sica nema nista skoro,jedino ispod nogu stane boca plina :toothy12:
davor1973:
Dobro,i meni se sviđa NRG.Evo još jedne usporedbe:
NRG,2 takta 19.000tkn
Yamaha Aeorox,2 takta 22 500tkn
Prebi:
i tu bi da svoj glas nrg-u
balki:
Moj glas za NRG
Pia mašina pa je dobar, trajan i jednostavan "za pojačati". Održavanje i djelovi svuda dostupni. Ravna podnica dušu dala za špeceraj. Drži cjenu i lako se proda jednog dana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju