Uredništvo > Kutak za nove članove
Starkelja skuter
dario007:
Presudno u izboru bi ti trebala vasa visina.Sr i aerox bas nisu za visoke ljude,pa svakako uzmite u obzir.
Imam Powera i taj skuter je prica za sebe,od jednostavnosti pristupa svemu(izmjena svjecice,ispust antifriza,skidanje dekla,pristup karburatoru,filteru zraka itd.)
To je jedna od stavki koja me privukla kad sam ja birao,druga su vozne osobine,dostupnost dijelova(pase gotovo sve od 98.g do dan danas)
Neki od stvari vas ne moraju brinuti dok je garancija,ali kasnije ti ipak znaci kad si osnovni servis mozes napraviti sam.
Definitivno Kymko prekrizite,pogotovo ako je cijena blizu sr-a i powera.Jeste li gledali Gilleru Runner,ona je mahanicki ista kao Power,samo rama i estetika drugacija.Naravno kod nje nemre gajba pive medju noge,pa kod dosta ljudi otpada kao izbor.
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 09 Svibanj, 2018, 15:37:08 ---Neki od stvari vas ne moraju brinuti dok je garancija,ali kasnije ti ipak znaci kad si osnovni servis mozes napraviti sam.
--- Kraj citata ---
Nadam se da su danas stvari po tom pitanju bolje,jer ja sam sa garancijom obrisao guzicu za skroz jasnu stvar koja je MORALA bit riješena,a nije
Od svih navedenih i ja glasam za nrg,samo piaggio već jako dugo nije kvalitetan ko prije,pogotovo kaj ugrađuju šrot lagere na radilicu kaj sam se uvjerio ja osobno,a i znam još masu ljudi,jer nije baš da si sretan kad nova mašina od 5000km ima pol metra lufta na radilici i onda o vlastiti trošak blokovi moraju po pola,a tek nakon kaj je sam presložiš voziš se bez brige
S tim da ne kupuj novo ak ga misliš uskoro prodavat
davor1973:
Ok,175cm visina,70kg težina. E sad,kaciga i jakna.Kaciga ne mora biti arai od 4tkn,ali mora mi biti integralna.Ne pušim ove otvorene ili poluotvorene.Čitao sam na forumu i iskustva su drugačija.
Dok jednom puše,drugom ne puše....neznam.Možda prvo treba probati.
Jakna...da mi ima jastučiće,što god to značilo i koliko god mi to,prilikom pada,koristilo.
Sve zajedno,motor,kaciga i jakna oko 25tkn,novo! Polovno me ne zanima.
RunnerSukosan:
Imam ti na lageru par jakni i kaciga , sve novo naravno. Koju velicinu nosis?
Kacige su dobre AGV-k3/4, skyline, HJC fg-st,fs-17 i slicne.
davor1973:
--- Citat: RunnerSukosan - 13 Svibanj, 2018, 23:35:17 ---Imam ti na lageru par jakni i kaciga , sve novo naravno. Koju velicinu nosis?
Kacige su dobre AGV-k3/4, skyline, HJC fg-st,fs-17 i slicne.
--- Kraj citata ---
Nemam pojma koja mi je veličina...nikad nisam kupovao kacigu.Kao mulac sam vozio motore,naravno,bez kacige.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju