Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
zvonkec92:
Istina, ja bio svjedok
Corector:
Bojim se pomisliti koliko bi purejet malo trosio s tobom :laughing7:
Meni je elystar s tvojim postavkama i drugim karbom peze vertikale trosio 4.4l. Svako drugo setovanje bi vodilo losijim performamsama ili jos vecoj pottosnji
Da trosi toliko sa mnom, normalno da bih pezu vertikalu vozio. Makar peza kosta pa bi trrbalo izracunat...
I ovo je 70ccm, ipak te ispreskace :laughing9:
SF2 Freak:
Ok da ovo je 70cc. :icon_thumright:
Trebalo bi karbosa 70cc ufaziti za 15 karbom ili max 16 "KAj je realno i dovoljno za base". Odavno se zna da 50cc sa 17.5 preljeva nepotrebno i nepotrebno trosi gorivo za minimalan napredak u perforamansama.
Ako 2T 150cc i 180cc koriste 20/20,5 karbove. Suludo je stavljati 17.5 na 70cc a jos gore na 50cc. Jednom sam si dao vremena i isao racunati omjer koji bi karb bio optimalan za 70 cc. Isapla mi je brojka neka oko 16. Tako da ako cu ikada slagat nes karb ce biti 15 ili 16 , a onda mozemo mjeriti potrosnje. Makar sumnjam da karbos u 70cc klasi moze trositi manje od pure , kao recimo u 50cc klasi :icon_tongue:
Ali nitko probo nije pa necemo ni znati.
Corector:
Buraz je ostvario 2.4l s vecim brzinskim prosjekom od peze, ici ce test jednom prilikom u pezinom ritmu, a to je voznja s manje gasa :laughing7:
Corector:
Nakon dobrih sto tisuca kilometara s purejet agregatima i malossi multivarima 2000, odlucio sam jos isprobati vrh ponude za pjađo.
Ciljam na maksimalnu iskoristivost remena iako se potrosi za 0.5mm (ja to ubijem u par voznji) pa mi pada krajnja i putna brzina, i nadam se boljem radu prijenosa od 70kmh gpsa pa na dalje.
Eto, dosta sam skroman, pa da vidimo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju