Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Purejet 70 +74 000km

<< < (63/64) > >>

avr freak:
Odlično, na toj brzoj ti mi testiramo TOP speed  :icon_biggrin: Kad ideš iz smjera Krapine za Zabok blagi je pad  :frajer:

Ostalo ne smijemo stavljati da ne završimo ko NEVERA Dubrovnik.

Corector:
Skuzio sam da skut nabire ko blesav jos od prije, sad vidim i na snimci da lijepo skoci to putne brzine. A lijepo smo se.provozali, s tim da sam ja krenuo tek kad su oni izaslo iz Bistrice, mozda i Zlatara, tako da mi je slucajno ostao ukljucen kosmoski mod na stalno i doletio u Bednju. Nakon sto sam probao bitno savrsenije strojeve, Runner je tesko sranje za zavoje, ali opet malo tko ih gotovo sve prolazi s 80gpsa tako da je dobar. Ne treba pretjerivat.

Ja ti znam jednu dionicu gdje cesto ides uz brdo brze nego u suprotnom smjeru :D

avr freak:
Misliš da našu klet kad je fešta ili neke drugo?  :toothy12:

Poggiali:

--- Citat: Corector - 04 Lipanj, 2021, 09:02:44 ---Kak da se javim kad su vam slike osvanule tek navecer, i gmizavci su stigli do Zagorja pred zalazak sunca, a mi se vratili u Zagreb oko 17h.  :happy3:

--- Kraj citata ---
ma ja sam se vozio prije njih, od 13h.. ne znam kak ste mi promakli jer sam bio u okolici  ;D

Corector:

--- Citat: Poggiali - 04 Lipanj, 2021, 17:52:29 ---
--- Citat: Corector - 04 Lipanj, 2021, 09:02:44 ---Kak da se javim kad su vam slike osvanule tek navecer, i gmizavci su stigli do Zagorja pred zalazak sunca, a mi se vratili u Zagreb oko 17h.  :happy3:

--- Kraj citata ---
ma ja sam se vozio prije njih, od 13h.. ne znam kak ste mi promakli jer sam bio u okolici  ;D

--- Kraj citata ---

Slabo nadzires svoj teritorij :D

--- Citat: avr freak - 04 Lipanj, 2021, 17:11:29 ---Misliš da našu klet kad je fešta ili neke drugo?  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Je tad se cuda dogadjaju, ali ima jedan dio autoputa gdje lagani vjetric piri pa te uznese gore, dok dolje radi samo probleme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju