Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
Odustao od aktivne potrage, pa ako uleti nesto slucajno. Ali obavezno se ne smije cuti, jer sam bio u prilici da slusam krestanje. Samo kosi zubi od Zipa me zanimaju.
challenbeen:
Na ovo sam baš nekidan naletio... :icon_biggrin: Šifra oglasa: 24504300
Corector:
Vidio sam ovaj oglas jos prije par mjeseci, svejedno hvala na infu.
Corector:
Malo na zrak nakon zimskog sna. Evo je bez ikakve sminke, doduse malo je blijedja slika, ali vratiti ce se stari sjaj jer sminka je jedna od majki prevare. Nema ono najbitnije, performanse, ali zato ima dusu i duboku povijest, i ugodjen da bude jedan od najudobnijih za soliranje. Dok sam okinuo samo ove 2 fotke, vec se stvorio neki lik i vice koliko para.
Konacno nabavio getribu, tako da 7% ide vanka i gore ce doci barem 13%, a mozda i 20% stavim, tako da cu vratiti ono antracit deklo.
Kofer je privremeno maznut jer ne mogu naci platu za motor, ali i to ce se rijesiti.
Corector:
Sad malo Gileru treba upregnuti.
Pojma nemam koliko sta ima kilometara od potrosnih dijelova. Samo dodjem, zapalim, napumpam gume propisno i vozim. :D
Za 4 mjeseca ce biti 4 godine otkako je DRevo gore, to mi je vec sada, najdugovjecniji kit koji se na zalost, gazi do ibera i tjera u prevrtavanje kad god se stigne, a kad dodje uzbrdo, opet po punom gasu. Jednostavno stil voznje je da se 90gpsa nastoji odrzati kakva god bila cesta :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju