Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
Corector:
Cetkice se lako nabave kad se rade po mjeri, vec sam reparirao anlasere na taj nacin. Ali imam ja anlasera u steku i imam jedan s friskim cetkicama tako da to noje problem, nego to rotiranje bendixa u maksimali, i anlasera....
Kad sam na tripu, zasiljim taj prij#bos do ibera i bendix se okrece cijelo vrijeme skupans anlaserom,jos sam ga podmazivao jer sam primjetio da sesve posusi, reko koji k, a ojo od rotacije mast namultivaru i okolo po bloku.
matija84m:
Ja sam neko vreme vozil bez bendixa uoravo zbog toga.
Ali dojadi stalno kurblat.
Dax:
Ja sam imao bolje izlazne brzine kad sam maknuo sajbicu,ali mi je mhr bio potokaten za 0.5 tako da sam dobio 5gpsa vecu kranju,a remen mi nije ni tako bendix
To je sad igra,sto vise izvuc iz varia i plutke sa remenom,a da ne struze
Zadnja kombinacija mi je trebala bit sa onim malossi remenom 18.7x810
E to je ubojita kombinacija
Cak bi mozda sa tim remenom mogla ici sajbica 0.5 na zadnju,a da ne struze po bendixu
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Meni sa sajbicom 0.7 i piaggio remenom definitivno ide brze i imam vecu putnu nego bez. S mitsuboshijem 18.5 to nisam osjetio, bilo mi je isi sa i bez sajbice ispod kvacila.
Corector:
Veverica je opet dozivjela slom na tripu!
Vjerovali ili ne, jebacki sam zakocio s prednjom kocnicom na savrsenom asfaltu, izdigao se na prednji i izvrsio brutalno-extremnu nitro ispostovacinu.
Desilo se na tripu usred Velebita, narednih 400km sam imao jebqcke fobije, da se ne slomi jer je kotqc navlacio u desno, ali je zato jebeno isao u lijeve zavoje. Morao sam skinuti blatobran jer je strugao od gumu...
Samo nitro extremno!!!
Planirao sam ga spustiti za 15cm, ali takvi teleskopi su za 5mm tanji pa se bojim, jer runner je jebena masa od 115kg, plus kad ga natovarim to se sve izvija ko siba. Ali ici ce za kulturnih 8-9cm u pod s drugim vilicama koje nece biti ovo smetslite od vxra.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju