Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Purejet 70 +74 000km

<< < (37/64) > >>

Corector:
j#bo pas mater talijansku piaggiu u po picke!!!

Prekjucer sam JA skuzio ODJEDNOM neke vibracije po skuteru, pocela mi vibrirat i prednja lijeva plastika, rekoh JA sta je ovo, koji ovo djavo. Pogledam JA na sat, i rekoh ma tu su 63 hiljade, veverica mi je omatorila, makar se JA pitam koji k**ra*, pa seleni su stari 2 sezone, i tako ti JA okrivih pohabane plastike, razdrndalo se, pa ima cvrcaka...

Dan kasnije, odlucio JA sam staviti mrvicu teze rolice i provjeriti remen. Zaticem ogreban ventilator iz cista mira, ali samo na 3/4 kruga. Bjesnomucno fleksam deklo, nek ima tolerancije. Taj dan me je bolio kirac za talijansko zamorce i samo sam zatvorio to sve s ciljem nek se sve sjebe.

Zatim sam se JA probudio i shvatio da radilica nije u centru. Bogami tako je i bilo, radilica skace ko veverica s grane na granu, ide po X Y Z osi. Evo pogledajte j#bo je otac.

I tako sam ti JA, odmah uzeo polugu i rijesio da je ufazim, ali sam se skulirao i rekoh, ajmo ipak malo razmisliti i da me bas ne bi toliko k**ra* za jebeno zamorce.

* Suhi, ne otvaraj jos sampanjac!!!

I pazi sad ovo. Gledam malo JA, onako bezveze,a zapravo sam u fazi skuliravanja, uzmem subler, malo mjerkam koliko di sta i kako... i stegnem radilicu onako s rukom bez blokatora i zavrtim, kad ono, RAVNO SVE ZA OSKARA!!!
Stegnem je na 4.5kg, kad ono, kurcina, opet lamata. I tako par puta, cudim se ko pura dreku.

Vrtim film, pa j#bote pas, nisam jos nikada iskrivio radilicu, i definitivno se prisjecam trenutka kada je samo odjednom zavibrirala masina, i to nakon povratka iz Senja u jednoj voznji tu i Zgu. Znaci desilo se ispigavanje u voznji!!!!!

Ovo je zestok i podmukao slucaj!

aragonY:
E mrale bas ti je smece taj purejet, pa vec na 63kkm mu protukla radilica. Nema smisla, koji otpad od mašine  :dontknow: bljak

Corector:
Nema ova toliko, ova je na 20-ak tkm. :toothy10:

Odmah sam po hitnom postupku obavijestio batu Suhog o iskrovljenoj radilici. Prvo sto sam rekao je: iskrivila mi se radilica na purejetu. Nakon toga sam pricao zidovima dok sam pokusao obrazloziti...
Barem sam mu extremno ukjepsao dan, ne moze prpcvasti toliko Visobaba kolikp bata Suhi moze na ove vijesti, neovisno o godisnjem dobu!!!

I tako sam ti JA, uzeo sipku od 2m, pozvao 3 komsinice teske kategorije, i svi smo skupa skakali po kraku radilice, a JA sam vikao jos jos, skocite mi jace!!!
I tako sam ti JA, rijesio radilicu za 18 porcija velikih cevapa!!!!

I evo rezultata: :rock_:

aragonY:
Ajde priznaj da si isao dr.Anti Pavlovicu, nemoš nama mazati oči s pričom o komsinicama  :nono: :nono: :nono:

PchelaUbica:
Mrale rijesio ti to ekstremno haa  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju