Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Purejet 70 +74 000km
RunnerSukosan:
Inace elisa se vrti (bilo kod aviona ili rotor kod helica) konstantnom brzinom , samo se napadni kut mijenja za koji npr kod aviona brine CSU (constant speed unit). Imam materijala pa ti dam na citanje da budes osvesten
Corector:
Dat ces mi to malo, da ne budem na aerodromu samo padobranac.
Dobro cisti MA-FRA, sampon je za Oskara.
Vrlo zestok stek provjereno extremno kvalitetnih svijecica (Ngk i Denso su zamorcad) za purejet bracu. 11kn komad.
Ovo je vrlo koristan i aktivan stek koji se aktivno koristi jer svaki put u neko zamorce od purejeta ugradim ovu pravu stvar.
PchelaUbica:
Mrale koji slavis? 20-i??? Hahah
Corector:
:laughing9: Mrale kako si pogodio :hello:
Corector:
Rekoh idem provjerit sirinu remena, i usput stavit 0.3gr teze rolice. Kad ono kinder suprise kao da sam otvorio. Sta je ovo, koji ovo djavo ??? Ventilatorce mi najebalo. Odmah sam ubio brasno u deklu.
Najvise mi zao sto je to vjecni ventilator, zaljepljen 2K ljepilom za krunu i nikad se ne rasklima, ali slozio sam novi. Kako to da je MHR vario napravio belaja, nije mi jasno, a mozda je spigana i radilica. Ali definitivno me zaboli kurcina za sve pa sam jednostavno samo pobrusio jedan rub na deklu koji je pravio problem.
Remen mi je pao na 18mm, j#bo mater u 1300km skinuo se za 0.5mm, a do Senja i nazad sam izbrasnario 0.2mm i bas se osjeti, naravno ako si malo iskusniji. Al koljem to remenje NA SVIM agregatima da to nisu istine, makar to bio Nexus. Jer. Nije bio isti priienos kad sam se vratio s mora. Na ostalim agrrgatim su pucali :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju