Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (14/137) > >>

Corector:
Tko ceka taj i doceka :toothy10:

Ukljucio mod kosmoske brzine na Elystaru i munjevito te zastrasujuce brzo se primicem nekom smetalu na cesti. Zao mi sto ti nisam snimio. Doletavam od iza i imam sta za vidjeti, na koferu ovako pise P E U G E O T. Mraleeeeeee :toothy10: :toothy10: :toothy10: odi da te tata malo namaze. Neka fina curka gari pezu, suzdrzat cu se ovaj put od komentara vezanih za pezi, tko zna, mozda se negdje upoznamo, vidi se da nije bas vesela djevojka na pezi, ali veselo gasira i nateze klipic u gurtneru 12 do kraja. Lijepo nema sta, ali da ima purejeta u rukama islo bi to puno vise posto je 18-tka u pitanju  :toothy10: Moze se nabudziti do 21 u roku keks, bez nekih vecih zahvata  :frajer: Dok Francuz ima mali, samo 12 i amen. :dontknow:

Uglavnom, necu da duljim  :toothy10:

Corector:
Bacio malo oko na katalog pezo dijelova, prisjelo mi nakon 1 minute. Bogami bio sam u pravu, SAMO BANKROT!!! DA DA, SAMO PEZA!!!

I na kraju iskrparimo pezu s kineskim dijelovima, i kazemo, samo Francuz!!  :jerk: :jerk: :laughing6: :laughing6:

Tomi_ZG:
Daj baci tu da vidimo koliko kaj košta

Corector:
Odi na Easy parts pa vidi i ONESVIJESTI SE!!

HITNI APDEJT!!!!!!!

AHAHAAHAHHAHAAAHHAHAHHAHHAHHAHHAHAHHAAAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

PEZA Elyseo koja je koja je swapnuta na LC vertikalu se VRATILA U SERVIS ahahahahahahahahahhahahhhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahaahhahahahhahahahahaahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahhaahhahahaaahahhahhahahhahahahahahahahahahh

DROB ME BOLI AAAAAAAAA :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing11: :'( :laughing6: :laughing9: :laughing7: :laughing11: :toothy10: :laughing6: :toothy12: :toothy12: :laughing9: :laughing7:

SAMO PEZA SAMO PEZA PRIJATELJI MOJ, ISUS JE SRETAN STO NIJE IMAO PEZU!!!! Tek bi onda ISPATIO

UUUUUUUUUUU
AAAAAAAAAA
AHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAH

ZNACI OVO NISU ISTINE j#boTE AAAAAA

Tko ne vjeruje neka dodje, biti ce jos 1h ziher  :laughing9:

Tomi_ZG:
Baš te krenulo  ;D

Mene kod peže najviše zanima,koliki je paćenik vlasnik jeta 125 sa kompresorom,i jel ima koji sa barem 20 000km pređenih i da još vozi,jer ak leži u garaži onda je to nepokretna skulptura

Snaga se oseća

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju