Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (13/137) > >>

Corector:
Samo peza, samo Francuz prijatelju moj!!!

Dan nije gotov, kakav bi to bio dan bez crkotine od peze.
E neces majci....

Kad ste vidjeli pezu na kisi? Nikada, osim ako je swap na  purejet jer francuzi ne voze ako je u zraku vise od 60% vlage.
Ajmo po redu, prvo crko pezin injektor na Jet Forceu, sta je ovo injektor, bome peza je VODOOTPORAN skuter  :laughing6:
Da prirubnica ima kvalitet, ne bi se upropastio ovaj plemeniti  injektor koji nije Francuski.

Zove me bivsi peza fan i driver (sadasnji zaista sretni piaggiovac) kako je na bengi kod Lisinskog crkla peza, speedfight 2. Vele momci da je svijecica vrisnula i nema je na Ini Miramarska... pitaju jel imam kakvu... dok sam u nevjerici i s veseljem slusao dobre vijesti, prvo sam, pogadjate, preporucio svima da predju na purejet, a onda smo nastavili dalje... u medjuvremenu je peza ko fol upalila i eto, izvukla se ovaj out. ALI JE STALA!!!! :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Slika peze, model zamorce

Corector:
Taman zaboravio na francusko djubre, kad eto podsjetnika

Tomi_ZG:
Ovo gore je sigurno Marac?  ;D

zvonkec92:
Hahha, ovo je njevjerojatno kolko ti sve ide na ruku.

Corector:

--- Citat: zvonkec92 - 23 Svibanj, 2018, 14:04:38 ---Hahha, ovo je njevjerojatno kolko ti sve ide na ruku.

--- Kraj citata ---

Ne ide mi extremno na ruku nego je to ZIVA ISTINA!!

A ovo zamorce vidim svaki dan. Samo nikako ga ulovit na drumu, stalno stoji u svom prirodnom stanju, natjuniran, lijep, ali ne ide s mjesta bukvalno, tipicno za pezu. Jedva cekam da ga izbrasnarim s purejetom, i da snimim to, ima da ga ispreskacem ko veverica grane!!! :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju