Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (105/137) > >>

Corector:
Frendic, i nije nitko cinker tvojih podvala i lazi, istina kad tad dodje na vidjelo. Samo sam cekao da se izlajes pa da ti lijepo pokazem karte :icon_thumright:

Ovo je sve frisko...
Pljuskica skarabidzotine po glavi, koliko si puta serafice uvrtao, stavljao krace da se lakse odzraci, pa da se ne pregrijava avioncic bomboncic

Evo jos jedna pjuskica posto si nakenjao jako puno toga za purejet mimo svoje wc skoljke na michelin city gripu

Moras biti dobar, smijes reci da purejet ne valja, ali ne smijes iznositi lazi da crkavaju injektori, pumpe i ostale stvari, nije to tako, stvar je u pristupu :nono:

Bus se na kraju crvenio od pljuskica, a ne od mora, ako si uopce bio u moru posto si hvalio pezu non stop.

SF2 Freak:
Pumpa 97g jebena je i sada sam miran doooooo 2040g
Jebenoooo

Corector:
Psssst, samo se tjesi. Purejetove pumpe goriva iz 2003 godine i dalje voze i voziti ce jer se ne mogu unistiti da ih bacis u smece :icon_thumright: Ti ovu nemres reparirati nego moras dati Tisucu kuna za novu, koja se radi u Kini s francuskik potpisom. A ako mislis da se danas to radi u Francuskoj, onda si odlepio.
Purejetove pumpe vode idalje voze iz 2003 :icon_thumright:

Frendic, dat cu ti savjet. Nikad ne pljuj po necemu ako nemas pojma po cemu pljujes, to samo govori koliko si zelen i brzoplet, jer ne bus nekoga spustio na nacin da se ides spustati jako nisko, jer budes kad tad dobio porciju PLJUSKICA.
Moras nekada i priznati da nisi u pravu, inace bus u bedu stalno, a lazi ce ti se kao bumerang vratiti u obliku pljuskica.

Nitko nije druker pored lazova, to samo znaci da podrzava lazi sto nije u redu, pljuvao si zestoko i iznosio ciste lazi, jos si poceo mene blatiti samo da bi se istaknuo, to kad napravis nekome nekada drugom ne znam kako se budes proveo tako da ne zadiri u privatnost.

I pozdrav fanovima peze i onima koji su povjerovali u pricice od Suhog, znaci to su za mene takve naivcine i jadnici da se ne mogu nacuditi, takve mozes opeljesiti i zajebati samo tako, stoga zapitajte se i budite oprezni jer bi mogli biti naguzeni :icon_thumright:

Samo vi vjerujte na rijec hahahah :laughing9:

SF2 Freak:
Znam bolje od tebe po cemu pljujem. Psssst

Corector:
Kad budes barem nesto znao onda ces se razgovarati puno odredjenije i konkretnije, zasto je to tako i pod kojim okolnostima te kad budes uzorkovao vise slucajeva pa onda donosio jeki zakljucak (npr. Purejet je jednom stao jer mi je lik IVICA MILARDINOVIC sfusao pumpu citaj lupio je cekicem VS peza koja je kod tebe godinama i ostavi te barem 5 puta na cesti za razliku od mojih purejeta koji godinama nisu stali otkako sam ih uzeo u svoje ruke), a da je netko cigan, drek, drobilica, smece, fuser, prevarant, da ima mali k**ra*... to je univerzalni vokabular za tipicnog obicnog random neznalicu i iz toga se ne moze nista nauciti, a kasnije ga se moze samo pogaziti s argumentima :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju