Ostalo > Razne offtopic teme :)
Purejet VS Peugeot
Corector:
Hehe avioncic bomboncic se spustio na zemlju, Tomahawk ga oborio :laughing7:
Bus dobio jos pljuskica kad te ponese, kako slatke pricice pricas kad samo mastas, a imam jos toga kako se patis na cesti, ali sam ces sebi zabiberiti :toothy10:
Samo purejet frendic, ono sta je realno najbolje vozim i po cemu ne serafim :icon_thumright:
SF2 Freak:
Samo pjurdet kojega nitko ne zeli jer je to smece.
Jedino ko zagovara samo pjurdet je CIOS.
Corector:
Ovo je jedina istina da je puret jednom stao PRIJE 3 GODINE I NIKAD VISE kak ti nije neugodno lagati toliko do sad. Jel znas kak je lijepo kad si unpravu, ane kad si zabrijavas s lazima haha
Jel to 30:1 ili 31:1 za purejeta? :toothy10: A mala bebica, samo naprijed, pezin put bude jako trnovit dok dodje do nivoa purejeta :laughing7:
Bus se jako napatio, puno novceka i zaprljanih ruku bude otislo, i puno dijelova bus stavljao na tracnice od pruge hahahhah
Od purejeta se nista ne baca jer sve traje i vjecno je, SAMO OEM DIJELOVI OD PRVE UGRADNJE ITALIJA FRENDIC ,nista kina s cim krpas francuzica :jerk:
SF2 Freak:
Trnovit put ce biti Peugeotu da dodje na razinu pjurshita. Dobro si rekao. Samo krivo formulirao.
Pjurshit je propao a Peugeot kada su svi mislili da je propao , uzdigao se kao fenix iz pepela.
Tako da , da pjurshitov put do propasti je bio veoma lagan. Dok Peugeot nemoze propasti jer je to tako. Kvaliteta je na razini. Svi djelovi dobavljivi novi a ne kao na pjurshitu da ukidaju djelove jer su za otpis.
Corector:
Frendic, velis peza u pepelu :toothy9: cijele prosle godije je peza u pepelu i sad je par dana za redom na cesti i peza je VRH :laughing6:
Peza je postala crna koliko je spaljena, zapravo izgorila hahaha
Frendic, dijelova za purejeta ima odmah sada gdje god, dok ti svoje skupocijene moras narucivati iz vana :hello:
Frendic, moras ipak pricekati da peza poraste, isto tak se ne postaje jebac preko noci :toothy12:
Frendic, budi dobar, nije lijepo lagati jer se uvijek lazi otkriju i pokopaju. :nono:
Frendic, na purejetu se nista ne kvari, koliko ih oni imam koji nisu pokvareni?
I budem uputio zadovoljne vlasnike da iznesu svoje iskustvo ovdje, treba samo nac pravog majstora :icon_thumright:
ALI za pezu ne pomaze ni pomoc od dragog boga, ni Suhi... cak ne pomazu niti lijepe rijeci od Suhog :toothy9:
Ah frendic, nemres biti iskren kad vozis pezu, moras biti PREVARA da bi bio bolji od purejeta....
A kaj si zaboravio kako ide peza s auspuhom i variomatom? Nakon kaj si ulozio par hikjada kuna, konqcno si se priblizio pezi :toothy9:
Kaj sa hrpom ovakvih izvjestaja, par godina nempres prebaciti 90kmh dok nisi digao kredit za pezu hah
Imam ti jos hrpu slikica raskupusane peze hahahahaha
A FRENDIC, budi mi dobar inace bus dobio porciju PLJUSKICA i tomahawkic :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju