Općenito > Generalno o skuterima
Keeway RY6 ili Keeway Fact evo 50? Pomoc?
Intruder78:
A šta misliš kako je kad uzmeš polovnog kineza? :icon_biggrin:
Za 800e uzmeš dobrog sra ili runnera,pa ako ništa za ostatak uradiš generalku ako već hoćeš da budeš miran
Ja imam 150cc kineza,jer nisam imao para za neki bolji 50cc,a vjeruj da je sr50 jači od ovog
Na kraju kupiš taj skuter i sutra da ga prodaš nećeš ni pola dobit od te cijene
carburatorrsv4:
--- Citat: Intruder78 - 01 Svibanj, 2018, 21:33:47 ---A šta misliš kako je kad uzmeš polovnog kineza? :icon_biggrin:
Za 800e uzmeš dobrog sra ili runnera,pa ako ništa za ostatak uradiš generalku ako već hoćeš da budeš miran
Ja imam 150cc kineza,jer nisam imao para za neki bolji 50cc,a vjeruj da je sr50 jači od ovog
Na kraju kupiš taj skuter i sutra da ga prodaš nećeš ni pola dobit od te cijene
--- Kraj citata ---
Za 900€ jedino nasao jedan runner 2001 godiste presao oko 40000 :headbang: ..
No, nakon svih ovih savjeta naisao sam na Aerox 2010 plavo-bijeli sa “jednim sjedistem” za 900€ gledam jos i razmisljam sta da cinim, presao je 17000, nema neki kvar ili slicno.
Nazalost nemam iskustva sa Aeroxom pa me zanima misljenje vase? Za tih dodatnih 300€ bi ga mogao bas srediti ako to bude potrebno.
aragonY:
Odakle si?
Malo mi cudno da se ne mozes uklopiti u tu cijenu za polovan skut pa si mislim iz koje si ti drzave ustvari ;D
carburatorrsv4:
--- Citat: aragonY - 02 Svibanj, 2018, 00:31:29 ---Odakle si?
Malo mi cudno da se ne mozes uklopiti u tu cijenu za polovan skut pa si mislim iz koje si ti drzave ustvari ;D
--- Kraj citata ---
Zemljaci smo :headbang: vjeruj gledao sam po piku i bas su cijene visoke za neke stare skutere ili su neki krsevi u pitanju. Vidjet cu ovog Aeroxa, izgledom obecava haha
zvonkec92:
dobar je aerox, nije nešto problematičan ni kvarljiv, ako nešta i nevalja za njega bar dijelovi nisu skupi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju