Općenito > Generalno o skuterima

Keeway RY6 ili Keeway Fact evo 50? Pomoc?

(1/3) > >>

carburatorrsv4:
Pozdrav, nadam se da sam temu stavio na pravo mjesto, ako ne molim admina da je prebaci.
Naime naslov sve govori odlucio sam se za kupnju jednog od ova dva skutera, nova naravno, jer budzet mi je takav kakav jeste. Siguran sam da nece biti ni blizu moje bivse sr50 2007 koju sam tada kupio novu. Ali eto sta se desilo desilo se.  :sad3:Znam vjerovatno ce svi reci kupi nesto polovno za te novce ali ne zelim jednostavno, uvijek sam kupovao novo i tako ce uvijek biti.
Ako neka ima iskustva sa ovim modelima molim vas neka napise, otprilike to je motor od 2,50-2,55kw. RY6 je jeftiniji model, a Fact evo malo skuplji. Hvala jos jednom  :toothy10:

Kamba:
Ja ne znam koji je bolji od ta dva..ili koji je gori.
Ali sam siguran da 90% clanova foruma bi svakako preporucilo da za te novce uzmes opet polovnog sr-a ili bilo koji drugi brandirani skuter. Zasto kinez i u cem je problem kupit polovan,očuvan skuter. Jednostavno moramo to raspravit  :icon_biggrin:

ivano_007:
Gledaj na dijelove, ako su za jedan model dobavljiviji dijelovi i ima ih po oglasnicima, onda se nemaš šta mislit, uzmi taj za kojeg ima više dijelova :icon_thumright:

aragonY:
Isti škart samo plastike različite..

carburatorrsv4:

--- Citat: Kamba - 01 Svibanj, 2018, 01:06:41 ---Ja ne znam koji je bolji od ta dva..ili koji je gori.
Ali sam siguran da 90% clanova foruma bi svakako preporucilo da za te novce uzmes opet polovnog sr-a ili bilo koji drugi brandirani skuter. Zasto kinez i u cem je problem kupit polovan,očuvan skuter. Jednostavno moramo to raspravit  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Pa ne bi bio problem da znam da je osoba od koje kupujem cuvala i redovnk servisirala skuter itd itd. Sto je najgore vecinom su svi krsevi, bez papira, ili ako su u dobrom stanju onda su cijene veoma visoke. Opet citao sam dosta komentara o keewayu i cuo i dobre i lose price o njima haha. E sad ko ce znati 🤣 kinez? Pa zasto, zato jer u tom rangu od nekih 1200€ nema nista novo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju