Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i onda kad vide cifru, pocnu srat po autu da nista nevalja jer nejde 100k km metodom toci vozi..
Citat: Aleksandar - 07 Svibanj, 2017, 15:07:58Da iskoristim temu hehe pitanje za skuterase u ZG Gdje u ZG ima dobra, kvalitetna radionica? Znaci, dovezem skuter i donesem dijelove (auspuh, kit, variomat ili oni sami nabave novo/polovno nebitno ) i da majstor ima iskustva da nastela kako spada fergazer i da zna ustimat prijenos bez da ima rupu u startu ili da ima previse/premalo zraka, kriva dizna itd. Negdje 2004-2005 sam ga vozio u piaggio na staru Samoborsku na ugradnju i kolko god su stelali i postelavali skuter nikako nije isao 100% linearno a imao je 1000 km i dijelovi kupljeni novi kod njih u ducanu. Naravno nemora bit radionica vec moze biti i netko privatno u ZagrebuZaboravio napisat, radi se o najobicnijem NRG Power sa 900 kmpozz acoprepoznao registracije s M-a.......kolega e23!! jejavi se braci corrector s njima ces jedino biti zadovoljan, dugorocnoali budi strpljiv za termin
Da iskoristim temu hehe pitanje za skuterase u ZG Gdje u ZG ima dobra, kvalitetna radionica? Znaci, dovezem skuter i donesem dijelove (auspuh, kit, variomat ili oni sami nabave novo/polovno nebitno ) i da majstor ima iskustva da nastela kako spada fergazer i da zna ustimat prijenos bez da ima rupu u startu ili da ima previse/premalo zraka, kriva dizna itd. Negdje 2004-2005 sam ga vozio u piaggio na staru Samoborsku na ugradnju i kolko god su stelali i postelavali skuter nikako nije isao 100% linearno a imao je 1000 km i dijelovi kupljeni novi kod njih u ducanu. Naravno nemora bit radionica vec moze biti i netko privatno u ZagrebuZaboravio napisat, radi se o najobicnijem NRG Power sa 900 km