Uh, jesi mi ga zabiberio s ramom, hocu li je ja i smirglati?. Ovaj bi da mu izbunarim, a nije ni predlozio ponude.
Svi znamo okretati gedorom i serafcigerom lijevo desno, uzeti cekic i smirglu, ja to ne bih da mi ustupate, odraditi cu ono sto nece ici. Vidim vec sad da je interes i volja na extremnoj razini. Otpisani se ste vec sada kao potencijalne pjurdzetise
Purejet ti ima dugi blok, nagrdi Zipa.
Naviko sam na slucaje kad dodje ocajan covjek, jebe majku onom poznatom serviseru, pa onom sto slaze 20 godina motore, pa onom sto mu je pumpu 4 puta ko fol reparirao (meni 7 puta), pa onom fuseru sto mu je potrgao prikljicke na brzim spojkama, pa sto je odsjekao kabel od svijecice, pa sto je razvalio kuciste dizni, sve to zbpg nestrucnog rukovanja...
I onda dodje k meni, onako sav polurastrojen, umjesto da mi kaze dobar dan, najradje mi i meni reko j**** li ti.... vidis mu u ocima da je ko tempirana bomba jer mu je supak veci od preturpijanog ispuha koliko su ga iskarali.
I onda ja ladno, onako opusteno odradim kompletnu dijagnostiku, ustankvim sta su potrgali, i sta je problem. Rijesim ti za svagda i covjek se mjesecima kasnije zahvaljuje i ne prestaje cuditi....