Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dacerovs:
--- Citat: Corector - 04 Svibanj, 2018, 10:30:09 ---S ovom spoznajom ima da nastupi jos veca panika kad se upali lampica od ulja, odnosno biti ce, cim krene blinkat. Treba ostat hladne glave i opusteno najkracim putem doci do litre ulja.
Opasan je karbos, mozes glavu izgubit dekoncentrirajuci se na voznju zbog panike i nedostatka ulja..
Sad tek shvacam koliko je mirnije zivit uz purejet, pisen mu jos jedan plus.
--- Kraj citata ---
Da malo zatrujem temu Dariju.
Corectore, znades li kolka je stvarna temperatura kad cajger dode na onu crticu na pola, za staru cuku pricam na Rajneru?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dax:
Jesam ti rekao da se pali na 2dl
Ti nisi vjerovao
I meni je bilo cudno
Ajde sad sve fino poslozi i pegliraj po gradu ko covjek
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
--- Citat: dacerovs - 04 Svibanj, 2018, 10:50:01 ---
--- Citat: Corector - 04 Svibanj, 2018, 10:30:09 ---S ovom spoznajom ima da nastupi jos veca panika kad se upali lampica od ulja, odnosno biti ce, cim krene blinkat. Treba ostat hladne glave i opusteno najkracim putem doci do litre ulja.
Opasan je karbos, mozes glavu izgubit dekoncentrirajuci se na voznju zbog panike i nedostatka ulja..
--- Kraj citata ---
Corectore, znades li kolka je stvarna temperatura kad cajger dode na onu crticu na pola, za staru cuku pricam na Rajneru?
--- Kraj citata ---
Trebako bi na pola dici kad imas oko 60℃. Taman kad termostat otvori.
dacerovs:
--- Citat: Corector - 04 Svibanj, 2018, 11:16:33 ---
--- Citat: dacerovs - 04 Svibanj, 2018, 10:50:01 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Trebako bi na pola dici kad imas oko 60℃. Taman kad termostat otvori.
--- Kraj citata ---
Cudno mi je jer to dostizem samo u vadenju masti, konstantnom masakriranju i tek mi onda dode do pola i cim usporim tempo, pada izmedu sredine i min.
dario007:
Malo sam se provozao prije nego je brutalna kisa pocela.
Mislim da je zadnji lezaj kotaca otisao u vjecna lovista.
Razocaran sam kako ovo nejde,serijala na mc3 je isla isto ili cak malo bolje od ovoga.Jedino sto ima vise momenta.Serijski kuplung i serijske oprugice i odlicno se ispuca,a starta na 3800 okretaja.Na ravnici sam nabrao 101km/h po satu sa remenom 17.6mm. Okretaji 9800 na krajnjoj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju