Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
3alfa3:
6. crtica je prilicno siroka, imao sam je kad je vani bilo 5C, ali i kad je bilo 30C. 7 sam ugledao na ganjanju na Sljeme. Btw, nisam imao termostat ni po zimi niti sam prekrivao kiler (ionak je tak mali da nemas kaj prekrit :D )
dario007:
Ma temp me ne brine ni najmanje,ima dreva pun forum pa se svi voze na serijske kilere.
Evo razrjesili smo misterij.
Lampica se pali na 1dcl ulja ili malo manje.
Ovako izgleda kad je dva deci u tanku
I ovako izgleda plovak prislonjen uz tank na mjeru kako stoji u svom lezistu.
Bravo Talijanski inzinjeri.Recept za zaribat skuter ako mislis ima ulja...
Kupio 2L zuce za energiju.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 04 Svibanj, 2018, 10:20:20 ---Kupio 2L zuce za energiju
--- Kraj citata ---
:headbang:
Sad kad gledam te socijalne rupice za prolaz vode me sjetilo kad sam kupio dreva i reakcija je bila koji k,tu se sigurno stvara otpor i štopa protok naspram serijskog cilindra
Baš me zanima kak će ić sa kratkogranim leovinčetom,to još nisam nikad probao,al sa dugim stvarno ima momenta i to mi se jako sviđalo
Corector:
S ovom spoznajom ima da nastupi jos veca panika kad se upali lampica od ulja, odnosno biti ce, cim krene blinkat. Treba ostat hladne glave i opusteno najkracim putem doci do litre ulja.
Opasan je karbos, mozes glavu izgubit dekoncentrirajuci se na voznju zbog panike i nedostatka ulja..
Sad tek shvacam koliko je mirnije zivit uz purejet, pisen mu jos jedan plus.
TopPerfomance4:
Corector purejetov svjedok, dakle ovo je dokaz da moran uvijek nosit malu kanticu ulja ispod sica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju