Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
nrgmc2-tuning:
--- Citat: dacerovs - 19 Studeni, 2018, 16:28:20 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 19 Studeni, 2018, 15:20:16 ---Ja sam dariu govorio hiljadu puta da pikne 86cc tpr set ali nije tia slušati tovar jean :laughing7: :dontknow:
To je jebanje majki i kupusa zelja sa 28vhst ili 32keihin :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ajde da se netko slaze vise sa TPR86 setom.
Belini, ak ti to kazes onda je dobar :D
I da isao bio 28mm karb.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Kit je odličan i best buy , kvaliteta prekrašna ;D Ja se veselim da se ide napred, nije sve tako sivo ljudi :drunken_smilie:
Dario, znaš da budeš među prvima došel da vidiš zmiju i naravno da spijemo jedemo :laughing7:
Corector:
Sve je to pickin dim za pazarit, samo ne dobije se onoliko uzitka koliko bi htjeli :laughing7:
dacerovs:
Tako je, pickin dim je za pazarit ali za ustelat je jaoo.
Pa vidio si samo kolko ima jebade oko stelanja Replice i Sport Pro ako zelis da je sve u bocu nastelano, uvijek nes jebe. Nes sjebes il se zaigras u steli karba sa TPR 86 i kit je pokojni na jedan puni gas, sjecam se samo Darijevog Racinga kako je zakovao.
To se stela korak po korak, tocno po skolski i zahtjeva vremena. I tocno sta Dario svaki puta kaze, kad mislis da ide najbolje, moze to jos bolje!
I onda ustelas karb, pa te zahvati prijenos i ubije ti zivce hahahh.
Al to su cari cuninga.
nrgmc2-tuning:
--- Citat: dacerovs - 19 Studeni, 2018, 21:44:18 ---Tako je, pickin dim je za pazarit ali za ustelat je jaoo.
Pa vidio si samo kolko ima jebade oko stelanja Replice i Sport Pro ako zelis da je sve u bocu nastelano, uvijek nes jebe. Nes sjebes il se zaigras u steli karba sa TPR 86 i kit je pokojni na jedan puni gas, sjecam se samo Darijevog Racinga kako je zakovao.
To se stela korak po korak, tocno po skolski i zahtjeva vremena. I tocno sta Dario svaki puta kaze, kad mislis da ide najbolje, moze to jos bolje!
I onda ustelas karb, pa te zahvati prijenos i ubije ti zivce hahahh.
Al to su cari cuninga.
--- Kraj citata ---
Zamisli si kak je onda sklopiti trkači 70cc Evolution, Mhr team i slično da je brz jak i pouzdan i još doći na trku i biti u top3 :o zahtjeva dosta znanja unaprijed da imaš i vremena naravno. Treba dosta koncentracije i logike...
SF2 Freak:
Daj mi djelove ja tebi stopericu. Za 3h pila bu spremna. :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju