Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (118/154) > >>

dacerovs:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 19 Studeni, 2018, 15:20:16 ---Ja sam dariu govorio hiljadu puta da pikne 86cc tpr set ali nije tia slušati tovar jean  :laughing7: :dontknow:
To je jebanje majki i kupusa zelja sa 28vhst ili 32keihin  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ajde da se netko slaze vise sa TPR86 setom.
Belini, ak ti to kazes onda je dobar :D
I da isao bio 28mm karb.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PchelaUbica:
Haha nemos vjerovat. Svi uzimaju drevana najeftiniji njihov proizvod.i onda se podcjenjuje taj cilindar  :toothy11:

dario007:
Najvise komentara i posjecenosti je kad spamate i pricate bajke...

Kakav TPR 86cc,tu treba para,iskustva,znanja i VREMENA.
Najlakse je pljunut 1500e i stavljat slikice novih dijelova na forum.
Sad da se vratim na pricu da na ovom forumu rijetko tko moze ispratiti to do kraja,tu je slaganje base-a naucna fantastika,a vrh pojam je Yasuni R...

nrgmc2-tuning:

--- Citat: dario007 - 19 Studeni, 2018, 17:01:41 ---Najvise komentara i posjecenosti je kad spamate i pricate bajke...

Kakav TPR 86cc,tu treba para,iskustva,znanja i VREMENA.
Najlakse je pljunut 1500e i stavljat slikice novih dijelova na forum.
Sad da se vratim na pricu da na ovom forumu rijetko tko moze ispratiti to do kraja,tu je slaganje base-a naucna fantastika,a vrh pojam je Yasuni R...

--- Kraj citata ---
Vidi baju šta se nafuria ka šPanska furia  :icon_biggrin:
Vidi kakav kijamet je vanka samo što sikire ne padaju, moramo malo da se zajebajemo a ti si nam najdraži momak trenutno  :toothy3:
Pa vidite da se UVIJEK ide  na neš jače nešto brže nešto ovo ono, odmah utrpaj nešo jače pa će se nakalemiti i upgredajti. Tu smo šta će tribati nabavit cemo  :laughing7:

dario007:
Nisam se nis nafurio,to su cinjenice...Ja svakako podrzavam slaganje neceg jaceg,al treba se vratit u realnost.

I u meni je iskrica zaigrala kad sam vidio zipa kod tebe u garazi,ali sam se brzo spustio na zemlju,kad mi je kroz glavu proslo koliko odricanja treba za tako nesto.I imas jedan veliki RESPECT od mene,zovi kad bu gotov,moram to u zivo vidjeti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju