Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (11/154) > >>

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 03 Svibanj, 2018, 20:24:48 ---Edit: zna netko na.koliku kolicinu ulja se pali lampica ulja kod powera,trenutno unutra imam 2dcl ulja i samo tu i tamo blicne?
Nisam siguran jel rezerva tako mala iili mi je plovak neispravan?

--- Kraj citata ---

800-1000km mozes napravit ako je pumpa ulja serijski postelana, a potrosnja oko 4 litre i okretaji kao na serijali (dakle, za serijalu je podatak).

Al ipak, kad primjetis da pocinje blinkat - natoci prvom prilikom, ziher je ziher (makar nista nije ziher osim ako sam ne radis mjesavinu  ;D )

Plovak si provjeririo da radi glatko i ne zapinje?

dario007:
Nisam dirao plovak,cini mi se da sve zivo od plastika treba raskopat da bi mogao izvuci plovak,ovako zapinje od kadu,a da bi skinuo kadu moram sve ostalo poskidat...

3alfa3-jel znas na kojoj kolicini ulja pali lampicu,kod mog mc3 je to bilo na 6-7 deci,ovdje ponekad zablica,a ima 2dcl.Znam jer sam vadio onu pipu i 2dcl sam ulio.Nisam se kreten sjetio pogledati jel gori lampica ispod 2dcl.

Corector:
U principu ti blica na 3dcl. S obzirom da je karbos u pitanju, cim zasvijetli, odmah treba nadoliti.

Trebao si DOT ispustiti, ulijes 2 posudice naprijed i 4 iza i gotovo za 10min.

SF2 Freak:
Lampica se pali tocno na 3dcl iz prve ruke znam. Sto znaci da imas jos za 200-300km

dario007:
Ma nisam ni imao toliko DOT-a,budem neki drugi put zamijenio...

Jel lampica bas svijetli svijetli ili blica ponekad sa 3dcl?
Bas cu sutra probat jos malo ispustit da vidim oce svijetliti...

Moram priznati da dr.evo ide daleko slabije od malossi sporta sa istim postavkama.Iskreno malo sam se razocarao. :dontknow:
Doduse presao sam sa jakog na slabi setup i onaj malossi je bio turpijan.
Svidja mi se sto je ziv nisko i ispuca se na startu od 3500 okretaja i bas se lijepo vozit s time :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju