Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (9/154) > >>

di.ky.73:

--- Citat: Ceki21 - 01 Svibanj, 2018, 20:49:54 ---Da probas omotati krug- dva teflon tape-a ?

--- Kraj citata ---
Probao sam bio ja s time i nije to to opet pusti koju kap

aragonY:
I kod mene na runneru slini na istom mjestu, šelnu sam zavrnuo koliko je moglo ali opet pušta. Na bivšem kinezu sam imao taj problem. Rješenje je bilo uzeti crijevo mm manjeg promjera i nabiti ga na pipak. I bez šelne ne pušta ali sam ju opet stavio za svaki slučaj i nikad kapi.

dario007:
Provozao sam sad u 23h.Radio je dosta na leru,dok sam podzracivao uljnu i vodu.Vrti 9300 start pa 9100 u ubrzanju sa 6.4gr rolicama.Radi kao beba i konacno melem za usi u voznji.

Karb sam opet oprao nitrom i ispuhao i sad nema ni kapi nigdje.Svidja mi se kako lijepo ide.Moram spustit glavnu diznu jer je malo trom. :headbang:

Mene ne muci crijevo,nego ona pipa sto se utakne u uljni tank i stegne selnom.Moram se poigrati s tim i nac neko rijesenje.

aragonY:
Pogrešno sam te shvatio, tek sad vidim šta si napisao. Malo čaroliije sa dvokomponentnim ne uzimaš kao opciju? Ili staviti malo silikona između pipka i rezervoara možda najbezbolnije? Ne bi ga ulje trebalo nagristi, samo nek fino uhvati za podlogu i osuši se.

Bome brzo si to složio. Neka te posluži i sretno sa plastikama  :icon_biggrin: ja sam svoje sakrio i ne želim ih gledati dok ne dođu na red, stvaraju mi tjeskobu haha

dario007:
A budem vidio kako to rijesiti,trebalo bi podloziti gumicu na neki nacin da onda dihta kad se selna stegne ili nac drugu gumicu.Ovako je previse sabijena i nema svoju namjenu.

Dap masina po brzinskom postupku rijesena.Da sam ju skinuo sa rame jos bi brzi bio.Sad je mehanicki dio rijesen skroz,treba ga samo dostelati malo.

Moram jos sajlu gasa dotegnuti na rucki,posto stoji labavo na karbu a na uljnoj je dotegnuta na max,a crtica je samo milimetar naspanata.

Onda moram ozicenje pinjona pregledati posto ne pokazuje brzinu.Dekl zamjeniti i to je to ugrubo.

Onda se bacam na uredivanje i lakiranje.Za gume se jos neckam.Za ovaj mehanicki dio sam potrosio 120kn,sto je ispod ocekivanog.Jos dekl moram kupiti...

Pa da sad napisem i setup

Dr.evo
Leovince sprinter(preradjen iz dugog u kratki)
17,5 karb dizna 80(treba jos dostelati)
Airbox preradjen,odrezana pregrada i 19mm lulica
Usis serijski(cekam dacerovsa da izreze polini lamelice)
Kajla 3* u advance
Multivar 6.4gr
Polutke serijske sa ljubicastim
Kuplung serijski,oprugice serijske

Od dodatnih "kemija" otvoren dr.evo na ulazu hladne vode,malossi glava sa 1mm squishom i otvoren klip iznutra da stane malossi iglicasti.

Slika ulaza vode serijski vs preradjen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju