Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Zvonkec ideje pretvara u djelo.
Karb je potokaren sa 19 na 21mm,ovako u milimetrima ne zvuci puno ali to je 22% vise zraka u masinu.
Tu je dosao i uvazeni clan gospodin Dax,koji kaze da bez bambuce prerada ne bude uspjesna,pa smo i taj dio rijesili i nabudzili Daxa.Nezz kakav on ima karb,al' nemos ga napojit gorivom! :D
Danas ostaje otvoriti dodatno airbox,da bi se ta dobit osjetila kako spada i prestelati karb na novu postavku.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Dax:
Sad ce se osjetit nalet snage
Oko 15ks bi trebao imat,ali sad treba jos duza getriba ......barem 50%
Mislim da ju Corector ima
Bez bambuce nema dobrog posla!
Ajde bas napisi koliko su ti se promjenile postavke karba!?
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dario007:
A jos bum razbusio airbox,jer je ovako knap da napoji 21 karb,pa ce vjerovatno glavna dizna 2-5br gore,ali vise kad ga prenastelam...
zvonkec92:
E nemoze stelanje opet bez nas dvojce, donesi airbox da i njega potokarimo za 21 karb :laughing7: a ja cu dotle pripremit bambucu i malossi pepeljaru
dario007:
Airbox sam otvorio na jednu lulicu 20mm i jednu 14mm.Zamjenio sam onu od 8mm sa ovom od 14mm.
U zbroju povrsina ispada kao jedna rupa od 24.5mm.
Karb sam jos dodatno posmirglao da zagladim tragove od tokarenja.
Prirubnica je skinuta,pobijaksiran onaj zub od 20mm,da bi iskoristio cijeli potencijal.Ponovno predihtan usis i nakaceno gore.
Postavku karba sam slucajno pogodio od prve.Dignuo sam glavnu sa 82 na 90 i to je to.Postavio serafic skolski na krug i pol i kasnije ga dostelao na 2 kruga i 15min.
Dobio sam tisi airbox,puno bolji odaziv na gas,300rpm u ubrzanju i bolji start.Zanimljivo je da ova veca lulica puno bolje radi nego ona stara,pa nemam naljevanja na pocetnim otklonima gasa.Lagano trokira na prvih 2mm gasa,ali tako i zelim da bude.
Pregledao odmah i boju svjecice,na 1/4,pola i pun gas,posto nisam setao s postavkom gore dole da osjetim sta se desava.
Na leru vise nije pretamna ili mokra svjecica i pali topal bez gasa.Boja nakon 3-4 min rada na leru je tamno tamno smedja,vec blizu crne i to je ok.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju