Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (79/154) > >>

Lezz22:
Pošto nisam bas pratio temu, pretpostavljam da imas primar il sekundar sa 20% produzenja, pa me interesira kako ti je podnio to produzenje skuter mislim koliko puno si izgubio na pocetnoj snazi ?

RunnerSukosan:
Ja probao skuter, nis nije izgubljeno, ide na zadnji bez po muke :dontknow: samo me jos ova krajnja zanima :icon_tongue:

Dax:

--- Citat: Lezz22 - 17 Rujan, 2018, 22:08:26 ---Pošto nisam bas pratio temu, pretpostavljam da imas primar il sekundar sa 20% produzenja, pa me interesira kako ti je podnio to produzenje skuter mislim koliko puno si izgubio na pocetnoj snazi ?

--- Kraj citata ---
Ima 21%
Izgubis nesto sitno na startu,ali na krajnjoj dobis
Samo treba pazit kako stelas prijenos sa produzenom getribom!!!
Jer komoletan prijenos trpi ako ga postelas da ubija na startu sa produzenom getribom
Treba nac neku zlatnu sredinu
Inace se i zvono i kuplung prebrzo trose!

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Lezz22:
bome nakon stavljanja kita isplati se onda dat 50€ za produzenje, ja sam mislio da samo racing kitevi mogu to izgurat, dario nadam se da bude neki video od pocetka do kraja ubrzanja  ;D

dario007:
Da sad ne quotam sve posebno budem nabacao lopatom.

Luka-Tezak zivot malog drevana..hahah

Rope-Probat ces,znas da je to najmanji problem.

Pchela-Nije pravilo da se ugasi,opet zavisi i od karba.Recimo phbg sa prebogatom ler diznom se ne ugasi,sa nekom taman se ugasi.
Inace fals mozes provjeriti spricanjem dezica,brake cleanera ili slicno na mjesto koje sumnjas.Ili ispitivanjem pumpicom kroz usis.Imas u mojoj temi od stare energije kak to izgleda.

Lezz-Pa malo se zatromi u startu,pogotovo na ovom produzenju koje je ipak malo preveliko.Malo je veca muka ustelat start i to bas mora bit ideala,jer se desava da kuplung vrti u prazno ili upada u rupu pa se teli,a na ovom produzenju se to bas jako osjeti.
Sad prednosti su visa putna brzina,vise momenta,veca krajnja,manje vibracija.
Pa sad kako kome pase...

Odabir getribe ti ovisi o setupu i tvojoj visini i tezini.
Sto se vislje vrti setup to je kraca getriba potrebna,ako pricamo o njenom max iskoristenju.Tek racing setupi ne mogu izgurat getribu,al tamo su drugi razlozi zbog kojih se stavlja.Smanjenje vibri,prijenos snage i momenta,mogucnost kretanja punim gasom i umirenje okretaja prema krajnjoj.

Sukosan-hvala na pohvalama...sad je bolji start i malo bolje ide nego kad si probao zadnji put.

Dax-Ja sam ustelao najbolje sta znam,nek trga kuplung,imam tih serijskih 2-3kom u steku.
Opcenito zvono i kuplung vise trpe na produzenoj getribi,al kaj je tu je...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju