Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
TopPerfomance4:
Normalno da će skuter ići kao blesav kad je slagan precizno čovjek prati svaki detalj i to nemože svatko da postigne
zvonkec92:
Sve su to extremno dobre pile kakvih nigdje nema osim kod nas. Purejet 50, pežo 50, Pijađo 70 i Batina 125 idu extremno dobro i to su jedni jedini primjerci na ovim prostorima koji tako idu.
dario007:
Neki vec znaju,neki ne,uglavnom nakon tripa od 450ak km gdje sam prosjecno trosio 3.6L pri raspirivanju krajnje na slavonskoj i drzanja jedno 3-4km zakrenula se radilica i provrtila dosjede u bloku.Tu je jos bilo ganjanja sa bevom 250 koji me ima duzinu i sa Ljubom koji nakon 80km/h bas uvjerljivo odlazi.Srka ide odlicno :)
Tu se cuo neki zvuk zveckanja nakon tog na Slavonskoj,pa je Zvonkec na prikolici odpeljao powera k meni,nakon sto smo napravili defektazu.
Kupio drugi blok,provjerio rabljenu rms radilicu koja je dovedena na 2/100 s obe strane.
Uzeo koyo japan,nove semeringe,dihtunge za malossi sporta(posto je malossi glava),prebacena vodena s turpije bloka i stavljen novi corteco semering.
Sve slozeno po ps-u,uz malo muke pa sam lezaje grijao 4puta i tek na 180c su upali na radilicu.
Za dreva sam uzeo nove karike jer je gornja bila na 0.5mm zazoru,ispuh sam malo liznuo i otvorio na izlazu na 25mm za Narda.
Sutra montaza termogrupe,prebacivanje getribe i vjerujem da to sutra vozi.
Eto toliko od mene.
Fićo98:
deff ce prije provozat neg moj rox .. svaka cast na tripu :hello: :icon_thumright:
ljubo46:
Svaka cast ovo se slaze brzinom svjetlosti..to volim :icon_thumright:
A gdje su slike da vidimo sta radis :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju