Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Sinoc odradjen malo veci trip,mislim da je preko 200km u globalu bilo.Polozeno bez greske.Drzali smo putnu brzinu od 75-95km/h uglavnom.U par navrata smo Zvonkec i ja odjurili kad smo se zaigrali,a na staroj Karlovackoj smo jurili i preko 130km/h
Prosjecna potrosnja na 100km je bila 3.8L.Nije li to extremno? :headbang:
zvonkec92:
Ide ovaj base za oskara i krajnja mu je brutalna. Ovoga ima samo kod nas i na nasim prostorima da base sa nardom ide tako dobro tako brzo i da trosi ispod 4l. U krajnjoj smo tu negdje, mene jebe otpor zraka kad se nemam iza cega sakrit a i onaj drzac mobitela sigurno koji kilometar utjece na brzinu. Na onom djelu di si ti vozio 132 ja sam bio pola metra iza tebe i pratio te, bas sam gledo kad se malo maknem u stranu tj da ti nisam u zavjetrini pocinje kinez gubit brzinu ali i dalje je to extremno za 140 kila tezak motor + ja i slabasnih 11+- konja
Dax:
Eto sve ste rekli,toga ima samo kod nas! ;)
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Znaci vozim skoro 100gpsa piaggio 50, i obilazi me batina i nrg power ko da stojim. Tog ima samo kod nas!! A osjecaj je istovremeno zbunjujuci, nevjerojatan, i prejeben kad vidis tu skutercad kako proletavaju kao avioni :headbang:
SF2 Freak:
Znaci i ja bi te proletio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju