Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (60/154) > >>

dario007:
Padaju kad se dobro ugrije na 30c,al imam blago preteske rolice pa to pripisujem tome.Nije nis strasno,al oce seruckat iz medjuubrzanja s visih brzina pa umjesto 9600 vrti 9200.
Sad bu to linearka popravila,kad ju upogonim...

dacerovs:

--- Citat: dario007 - 21 Lipanj, 2018, 11:16:02 ---Padaju kad se dobro ugrije na 30c,al imam blago preteske rolice pa to pripisujem tome.Nije nis strasno,al oce seruckat iz medjuubrzanja s visih brzina pa umjesto 9600 vrti 9200.

--- Kraj citata ---
Nebu to linearka popravila, jebes ti 20km u komadu. Tek nakon 50-60km u komadu vidis da manje vrti na meduubrzanju, a i na krajnoj.
Jucer se vracam iz Rudesa i drzao je zabijenih 11 soma do Botinca, gasiranje svaki semafor, a kasnije po 200/300 okretaja manje

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Aha,a od Rudesa do Dragonosca ima 50-60km?

Pa vozio sam se do Daxa i ganjali po autoputu pa nisu padali okretaji...

Corector:

--- Citat: dacerovs - 21 Lipanj, 2018, 12:41:35 ---
--- Citat: dario007 - 21 Lipanj, 2018, 11:16:02 ---Padaju kad se dobro ugrije na 30c,al imam blago preteske rolice pa to pripisujem tome.Nije nis strasno,al oce seruckat iz medjuubrzanja s visih brzina pa umjesto 9600 vrti 9200.

--- Kraj citata ---
Nebu to linearka popravila, jebes ti 20km u komadu. Tek nakon 50-60km u komadu vidis da manje vrti na meduubrzanju, a i na krajnoj.
Jucer se vracam iz Rudesa i drzao je zabijenih 11 soma do Botinca, gasiranje svaki semafor, a kasnije po 200/300 okretaja manje

--- Kraj citata ---

U pravu si. Treba dosta vozit. Pa akp ides u brdo onda je to puno brze. Remen jebe, ili centralni. Jos sam za ovu tripcugu malo podesio prijenos da prevrtsva za 300rpm, i opet u extremnim sotiacijama centralni popusta jebeno.

dacerovs:

--- Citat: dario007 - 21 Lipanj, 2018, 14:03:26 ---Aha,a od Rudesa do Dragonosca ima 50-60km?

Pa vozio sam se do Daxa i ganjali po autoputu pa nisu padali okretaji...

--- Kraj citata ---
Ne radi se blesav decec hahahah, nema 60km al samo kazem sta je tek onda nakon 50-60km. Od rudesa ima 22km do Dragonosca.

A sta se tice padanja okretaja po autocesti, kako ce padat kad drzis pun gas od starta i samo pun gas.
Ljucibasti feder, serijski remen i vrtnja od 10800-11100 nakon 15km krene radit oscilacije.

Ditek polutka,Zeleni feder+TC i 5.3gr role na moj replici vrte 10000/10100 start i skut ne gubi ni okretaja od Dragonosca do Sesveta( tocnije do Plesinog ducana) tako da i tu ima nesto, ja mislim da tu remen radi frku i da radi dobro do 10500 okretaja, sve sto se vise vrti, vise ga grije i onda pocne brljavit.

Ja sljedeceMalojzi  Specialku nabavljam jer taj remen radi odlicno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju