Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
Dax:
Decki do sada isprobano da je polini plavi evo feder 28kg odlican i to bez evo slidera
Evo kod mene je vec par dana i jako sam zadovoljan
Bolje drzi okretaje i dosta je jaci moment
Cak trazi i teze role za 0.6-0.8
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dario007:
Na ovom mom setupu bi ubilo krajnju i izgubilo bi se u ubrzanju.
Svojedobno kad sam tek montirao tu polutku sam sa turpijanim sportom probao sa zelenim centralnim(koji je rabljen).Okretaji stabilni i zakucani,a na pia polutki sam s istim federom imao i do 1000 okretaja pad.
Nedavno je i dacerovs probao tu kombinaciju(samo nezz jel imao tc)sa tim ubiVenim federom i imao stabilne okretaje.
Tako da polutka sama po sebi ne trazi tvrd centralni,druga stvar je sto mi centralnim federom izvlacimo agresivnost i nesto bolji start,ali neka nijansa snage i krajnje se gubi naravno ako masina nema dovoljno snage.
Tako da ja montiram s ljubicastim i postelam rolicama i tjt.
Ne pada mi napamet kupovat federe i isprobavat kombinacije,al garantiram da s tom polutkom i zelenim centralnim na mom setupu bude dobro radilo.Bas cu probat...
Dax:
Ok
Tebi ne pase centralani tvrđi,ali na jace cilindne ide
Eto meni je centralni ljubicasti za smece kao i kuplung zbog premekanog centralnog
Svi se mi zavaravamo sa prelakim rolicama,ali to sve rastura
Sad cu se bas poigrat sa tim kombinacijama trvdoce centralnih da sto blize dodem 6.0g,a da nema pada okretaja
Garantirano cu imat vise snage i momenta sa tezim rolama
Ima tih prica odavno da skuter najbolje ide na 6.0-6.5g rolama,najbolja je iskoristivost varimata,rolica,snage,momenta i svega ostalog na toj gramazi
dario007:
Probaj,vratit ces se ti na ljubicasti... ;)
dacerovs:
--- Citat: Dax - 23 Lipanj, 2018, 15:04:42 ---Ok
Tebi ne pase centralani tvrđi,ali na jace cilindne ide
Eto meni je centralni ljubicasti za smece kao i kuplung zbog premekanog centralnog
Svi se mi zavaravamo sa prelakim rolicama,ali to sve rastura
Sad cu se bas poigrat sa tim kombinacijama trvdoce centralnih da sto blize dodem 6.0g,a da nema pada okretaja
Garantirano cu imat vise snage i momenta sa tezim rolama
Ima tih prica odavno da skuter najbolje ide na 6.0-6.5g rolama,najbolja je iskoristivost varimata,rolica,snage,momenta i svega ostalog na toj gramazi
--- Kraj citata ---
Jel te ljubicasti feder prca kad se usije prijenos ili je to konstantno radio??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju