Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
Corector:
Mrale dobro znam kako je krvavo EXPERIMENTIRATI. Prosao sam taj krizni put. Nemoj odustati.
Probaj jos ono da ublazis vakum.
dario007:
Rijesih... :happy6:
Vratio onaj phbg 19,u povratu je ona dizna razbusena na 250 i plovak je postelan na 17.3mm.Za sigurnost sam stavio 2br vecu glavnu diznu i evo za sad je sve suho,provozao sam 10km i testirao u svim uvjetima,preljevanja i curenja vise nema.U punom gasu je sve okej,drzao sam ga 500m i sve uredno.Zasto je onaj ostajao bez goriva,a ovaj ne,pitaj boga,jos je ovom plovak na siromasnije.
Ovaj je 19mm,onaj 21mm i s 19mm je puno bolji odaziv i bolje ide skuter.
Nemam vise zivaca istrazivat,ostavljam ovako,za sad je sve okej...
E da skuter se konacno vozi bez naljevanja na 1/4 gasa,skace ko kengur! :D
Corector:
Nek ti je vecna slava i hvala!
Znaci ideja je za Oskara? Ajde testiraj to jos malo, pa cemo stavit u temu da tog ima samo kod nas :headbang:
dario007:
Prerano sam se poveselio...haahah :nono:
Na provociranje na nogarama preljeva,u voznji nisam primjetio. :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 07 Lipanj, 2018, 10:39:34 ---Ma idem sad ovako od manje prema vecoj...
Evo posnimio sam da se vidi koliko to zapravo preljeva u momentima otpustenog gasa nakon visokih okretaja i jakog trokiranja u trenutku dodavanja laganog gasa.
--- Kraj citata ---
Jedno je bez otpora, a drugo u voznji. Siguran sam da u voznji nije tako izrazeno, to je otprilike ko razlika voznje uzbrdo i nizbrdo, nizbrdo ce troksat kad mashina nije opterecena, ali uzbrdo ne (barem nebi trebala :D )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju