Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (55/154) > >>

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 07 Lipanj, 2018, 15:14:20 ---Prerano sam se poveselio...haahah :nono:

Na provociranje na nogarama preljeva,u voznji nisam primjetio. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Eto, procitaj moj prijasnji post  :icon_thumright:

Obrati jos malo paznju, ali, mashina koja nije pod optrecenjem ce se sretno vrtit sa skroz drugacijom smjesom (zapravo, habanje bu brze, al to je neka druga prica), ali to nije relevantno, jer, napravljena je da vozi (uz sve otpore koje voznja pruza), a ne da vrti u prazno

btw, jelda je cudno trcat niz strminu, opce nemas kotrolu nad nogama  ;D  Uzbrdo je skroz kontrolirano, jedino zbog tog otpora brzina nije ista, ali, sve je pod kontrolom :D  Nizbrdo, noge idu same bez energije koje moras ulozit, ali ih je i teze kontrolirat upravo iz tog razloga  :icon_thumright:

dario007:
Probao jos jednom u voznji,sve savrseno.

Da stvar bude smjesnija,dobio sam 1000 okretaja u ubrzanju,a od stare postavke sam samo podesio seraf smjese.Bio je na 1krug i 3/4,sad je krug i 1/4
Dr.evo i Nardo vrte 10800 u ubrzanju,a od starta 11100 sa 6.8gr rolicama.U prevrtavanju ode do 11400
Sve iste postavke prije su vrtile 9800-10100 i na krajnjoj max 10400.

3alfa3-Dobar primjer si naveo,evo u voznji se sve super ponasa,stanem tu i tamo i uvijek je suh karb.Prije sam na osjecaj i sluh znao kad je prelio,sad toga nema.

Tomi_ZG:
Na koju foru si dobio soma okretaja  :drunken_smilie:

dario007:
Okrenuo sam serafic smjese pola kruga,majke mi!

Postelao ga tik pred spustanje okretaja... :happy6:

Tomi_ZG:
O jbt,ovog ima samo kod nas  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju