Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (52/154) > >>

Corector:
Probaj jos maknuti filter, ako ti je rezervar cist, vozi.

Za ovo experimenturanje kupis vrtno crijevo, imas u Bauhausu 3kn metar i imas u VG u centru, odmah od onog Suda na Zagrebackoj prodjes krot haustor i tamo imaji sve za kucu i vrt

dario007:
Idemo ispocetka...

Maknuo sam filter.U crijevo povrata stavio diznu 52,to je najmanja koju imam.Stavio sam ju navojem prema van,tako da mogu uvrnuti atomizer u diznu i cupat ju van iz crijeva i po potrebi mijenjat.
Vidi se da je kroz crijeva sad veci protok benzina i karb opet preljeva.Idem sad stepovima po 20br dizne prema vecoj,pa cu kasnije napraviti "fine tuning"...

Stay fusher!  :icon_thumright:

Corector:
Ajde makni diznu kad si vec maknuo filter. Jer sad siba jace nego bez njega.

dario007:
Ma idem sad ovako od manje prema vecoj...

Evo posnimio sam da se vidi koliko to zapravo preljeva u momentima otpustenog gasa nakon visokih okretaja i jakog trokiranja u trenutku dodavanja laganog gasa.

Corector:
A od kud ti ide vakum u pumpicu?

Trebao bi ici na blok kod usisa, jer tamo imas pritisak i podpritisak sto omogucava pulsiranje membrane u pumpici. Dok vakum ventil ne trazi pulsiranje vec samo vakum kojo povuce membranu i drzi je otvorenom.

Vakum mozes malo smanjiti s crijevom veceg unutrasnjeg promjera. A mozda da upucas 1cm komadic crijeva u ppstojece crijevo s vrlo malom rupicom kod izlaza iz bloka da smanjis tu snaznu primarnu kompresiju iz koje se snaga oseca pa ti membrana radi turbo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju